ZLATARA - MESTO GDE SE SREĆU TRADICIJA, LJUBAV I ELEGANCIJA

Čini nam se da su priče o nakitu nepresušne. Komadi nakita koji spajaju generacije i prenose se iz škrinje u škrinju. Kažu bake – da se ima za crne dane! Nakit koji sa druge strane kupujemo kako bismo sopstvenom stilu dali lični pečat elegancije i izvanrednog stila

Ah, sav taj nakit! Kažu, ni pokret ruke, ni pomeranje kose iza vrata ne bi imalo tu senzualnost, da žena na sebi nema neki specijalni komad nakita. Mi verujemo da je to upravo tako! A sve ono što definistivno povezuje sav taj nakit jeste – vrednost.

ZLATARE ZA NAŠE NAJVAŽNIJE TRENUTKE

Zlatare su mesta gde se spajaju tradicija, ljubav prema nakitu i elegancija u dizajnu. Ove trgovine su prepoznatljive po svojoj stručnosti u proizvodnji, popravci i održavanju nakita od plemenitih metala kao što su zlato, srebro, platina …

Zlatari koriste savremene tehnike u izradi nakita, ali istovremeno neguju tradiciju i umetnost ručne izrade. Ljubav prema nakitu koja se prenosi generacijama unutar same porodice zlatara, nadahnjuje dizajnere i zanatlije da stvaraju prekrasan nakit koji je savršen za svaku priliku.  Nasuprot odgovora tradiciji, zlatari se trude da isprate savremene izraze tržišta i trendove u dizajnu. Zato zlatare u svojoj ponudi podjednako imaju komade nakita klasičnog ali i modernog i jedinstvenog dizajna.

Zlatari i dalje pridaju veliku važnost vrednosti plemenitih metala kao što je zlato. Ovaj dragoceni metal je simbol bogatstva, ljubavi i uspeha, što ga čini popularnim izborom za vereničko  i venčano  prstenje, kao i za druge svečane prilike.

Zlatare su i dalje vrlo važne u društvu jer predstavljaju mesto gde se kupuje nakit za najvažnije životne trenutke! Još veća prednost zlatare je što u njoj možete direktno dobiti  stručan savet i sa garancijom vrlo kvalitetan proizvod. 

ZLATNA PRAVILA KUPOVINE, ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA NAKITA OD ZLATA

Omiljeni komadi nakita se uglavnom prave od zlata, pre svega zbog njegove dugotrajnosti.

Međutim, kao i svi drugi metali zahteva određenu pažnju i negu kako bi se održao u najboljem mogućem stanju.

Prilikom kupovine zlatnog nakita u zlatari, izaberite uglednu i pouzdanu zlataru. Potražite nakit koji ima oznaku kvaliteta i čistoće, kao što je 14-karatno ili 18-karatno zlato. Izbegavajte nakit koji nema oznaku ili jeftin nakit koji se lako može ogrebati i oštetiti.

Redovno čišćenje nakita od zlata održaće ga sjajnim. Za čišćenje nakita od zlata koristite mekanu četkicu i toplu sapunicu. Izbegavajte korišćenje abrazivnih sredstava za čišćenje jer mogu oštetiti površinu nakita. Na tržištu postoje i komercijalni proizvodi za čišćenje zlatnog nakita. Svakako, najpouzdanije je da svoj komad nakita odnesete u pouzdanu zlataru.

Pazite na svoj nakit od zlata kako biste izbegli ogrebotine, pukotine i druga oštećenja. Skinite nakit pre tuširanja, vežbanja i drugih aktivnosti koje bi mogle oštetiti nakit. Takođe izbegavajte kontakt nakita s kozmetikom, parfemom i drugim hemijskim proizvodima koji bi mogli oštetiti površinu nakita.

Nakit treba čuvati u posebnoj kutijici ili vrećici kako bi se izbegao kontakt s drugim nakitom i predmetima koji bi mogli oštetiti površinu nakita.

Ako Vaš nakit od zlata treba popraviti, obratite se stručnjaku u zlatari. Samopokušaji popravke mogu dovesti do dodatnog oštećenja zlatnog nakita.

Jedna od najboljih zlatara u Beogradu je Zlatara Fiera. Zlatara je poznata po svojoj profesionalnosti i tradiciji više od 22 godine. Kažu, ko jednom zakorača u ovu zlataru, uvek se u nju vraća. U prodajnom objektu u ulici Bulevar Kralja Aleksandra broj 54 u Beogradu, možete kupiti komade nakita kako od zlata, tako i od srebra, posebnog dizajna i izrade, poručiti izradu vereničkog prstena sa dijamantom, ili dizajnirati uz konsultaciju sa zlatarom svoje burme ili bilo koji komad drugog nakita. 

Ne zaboravite da je i poverenje ključ vrednosti i elegancije u isto vreme!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *