Zakoračite u 2023. godinu sa stilom u gradu koji je poznat po dobrom provodu – Beogradu ! 

Možda vam se čini previše rano da počnete planirati doček novogodišnje večeri. No, u slučaju da nameravate posetiti Beograd onda vam preporučujemo da to učinite krajem godine. Tada vlada najlepša atmosfera u većini gradova, ali Beograd je poseban. 

Noćni život u ovom gradu je oduvek na glasu najluđeg provoda na Balkanu. Svih 365 dana u godini Beograd ne spava i pruža najbolje zabave. Kruna noćnog života je novogodišnja večer. 

Zbog toga svima preporučujemo barem jednom da iskuse doček nove godine u Beogradu jer neće požaliti. 

Od prve kafane u Evropi do balkanske prijestolnice noćnog života – Beograd je oduvijek bio broj jedan po pitanju provoda i dobre muzike. 

Narodnjaci, pop, rock, dance, trap, rap u ovom gradu se sve sluša. Pa tako postoje lokali u kojima se pušta samo određen žanr muzike.

 Tako da ukoliko se premišljate o poseti Beogradu i noćnom izlasku jer vam se ne dopada vrsta muzike ne brinite. Zasigurno ćete pronaći klub, splav, kafanu, restoran koji će vam pružiti nezaboravan izlazak sa društvom. 

Svakako da je Beograd tokom cele godine ispunjen njegovom posebnom energijom, ali nova godina se posebno ističe. Da li je to zbog praznične euforije i raspoloženja još uvek ne znamo. Jedno je sigurno – doček nove godine u Beogradu neće vas razočarati. 

O popularnosti novogodišnje večeri dovoljno govori činjenica da se već početkom januara objavljuju ponude rezervacija za novu godinu. 

Iako smo tek zakoračili u 2022. godinu u Beogradu su već najavljeni nastupi poznatih regionalnih izvođača. 

U novogodišnjoj večeri nastupat će poznata imena poput Nataše Bekvalac, Saše Matića, Mirze Selimovića, Ace Lukasa, Seka Aleksić i Peđa Medenica. 

Kako bi na vreme osigurali vaše mesto na nekom od navedenih nastupa preopručujemo da počnete polako okupljati društvo za najluđu noć u godini. 

Cene rezervacija za doček nove godine u Beogradu 

U Beogradu se možete ludo provesti za 15 eura ili 50 eura. Dakle, cene su prihvatljive kako bi svi mogli uživati u čari beogradskog provoda. Rezervacije stolova su obavezne, posebno u najpopularnijih splavovima i noćnim klubovima. 

Rezervacija je besplatna ali u većini klubova uslov je barem jedna boca žestokog pića. Postoje određeni splavovi i noćni klubovi koji ne nude rezervacije šanka ili stolova. 

Ukoliko ste na vreme zaboravili rezervisati vaš sto onda je potrebno da malo ranije dođete u klub/ splav / kafanu kako bi zauzeli mesto za šankom. Šankove je moguće zauzeti bilo kada osim za novu godinu. 

Tada je potrebno pre rezervisati sto jer kao što smo rekli u Beogradu je posebna ludnica za novu godinu. Svi dolaze iz regiona i ostatka Evrope da proslave novogdišnju večer. Stoga, važno je da imate rezervaciju u nekom od beogradskih lokala. 

Cene rezervacija za doček zavise od vrste lokala i pevača koji nastupa. Najskuplji doček je u poznatim hotelima gde rezervacija košta od 100 eura pa do 160 eura i više.

Nešto pristupačnije cene rezervacija su svakako na splavovima i noćnim klubovima. Tako ćete u proseku za rezervaciju u klubu odvojiti od 25 eura do 70 eura. 

Doček u beogradskim kafanama i restoranima 

Za nešto laganije varijante u kojima možete uživati u hrani, piću i muzici idealne su kafane ili restorani. Rezervacije za doček nove godine u restoranima ili kafanama kreću se po cijenama od 35 eura do 90 eura. 

Doček novogodišnje večeri u Beogradu mora se barem jednom iskusiti. Atmosfera, najbolja muzika, društvo su potrebni da dobro zapamtite novu godinu u ovom gradu. 

Za sve kojima doček nove godine nije dovoljan imamo dobre vesti jer u većini beogradskih lokala dan nakon organiziraju se reprize nove godine. 

Zakoračite u 2023. godinu sa stilom, umorni od provoda ali ispunjeni uspomenama koje nikada nećete zaboraviti. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *