WPC Deking podovi

Kažu da o knjizi ne možete suditi po njenim koricima, a isto važi i za domove. Spoljašnost kuće može nagovestiti šta se nalazi unutra ili pak ponuditi kontrastno iznenađenje.

 

U svakom slučaju, nikako ne bi trebalo da se zaustavite na dizajnu enterijera kada je u pitanju uređenje vašeg doma – dizajn eksterijera je isto tako važan.

 

 

 

 

Iako je tradicionalna estetika potpuno bezvremena i ”evergreen” orjentisana, nema pravilnika kada je u pitanju moderan dizajn eksterijera i upravo to ga čini toliko inspirativnim. Moderan dizajn eksterijera stvara optimalne uslove za umetnički dojam i samoizražavanje, pružajući prostor za eksperimentisanje.

 

Kako pod eksterijerom našeg doma obično mislimo na spoljašnji prostor, pre svega na dvorište, vrtove, terase i balkone – jasno nam je da dominantni element ove slike treba da predstavljaju prirodni materijali.

 

Puno zelene boje, drvo kao prirodni materijal koji je uvek u trendu, jednostavan nameštaj i atraktivne ograde. Pa hajde da počnemo.

 

 

 

 

Dekorativna cigla kao dominantan element za ograde i terase

 

Da li ste primetili koliko je dekorativna cigla zastupljena u modernom dizajnu eksterijera? Stručnjaci se više ne oslanjaju na klasičnu estetiku kada su u pitanju terase i ograde, već se ide korak dalje u dodavanju svojevrsnog pečata eksterijeru.

 

 

 

 

Tako se danas sve više može videti dekorativna cigla kao dominantan element eksterijera, bilo da su u pitanju ograde ili terase. Ona pruža taj rustikalni i luksuzni pečat eksterijeru svakog doma.

 

Drveni podovi kao bezvremeno rešenje

 

Nemojte se zaustaviti na enterijeru, budući da dekor poda u eksterijeru govori puno o lepoti, komforu i toplini celokupnog vašeg doma. Atraktivni i funkcionalni materijali za pod su bitni elementi u stvaranja stilskih i elegantnih rešenja za uređenje eksterijera. Praktične ideje za podove mogu poboljšati uređenje eksterijera, uneti udobnost u vaš dom i učiniti spoljašnji prostor funkcionalnim i prijatnim.

 

Kao što parket predstavlja klasičnu i kvalitetnu podnu oblogu u uređenju enterijera – tako su deking podovi od egzotičnih vrsta drveta vrhunsko rešenje za podne obloge za vaš spoljašnji prostor.

 

 

 

 

Visokokvalitetni i izdržljivi drveni podovi, kao što su kompozitni deking podovi, izgledaju bezvremeno elegantno i atraktivno. Ideje za drvene podove su svestrane, pogodne za sve vrste dizajna eksterijera. Drveni podovi čine da dizajn eksterijera izgleda i oseća se udobno, toplo i prijatno. Dok uravnotežuje ”hladnoću” dekorativne cigle, drvo dodaje toplinu i bogatstvo prirodnog materijala modernom dizajnu eksterijera.

 

 

 

https://youtu.be/JQc5js5k1JU

 

Industrijski elementi

 

Moderan dizajn ne bi postojao da nije bilo betona, čelika i stakla kao osnovnih građevinskih materijala. Stoga, odajte počast ovim bazičnim materijalima odabirom industrijske estetike sa čeličnim ili gvozdenim oblogama i betonskim elementima u eksterijeru svog doma.

 

Jednostavan baštenski nameštaj

 

Dobar baštenski nameštaj treba da bude, pre svega, kvalitetan i izdržljiv – pored neosporne estetike koja je takođe jako važna.

 

Atraktivni i unikatni komadi nameštaja nekada su bili prilično ikonični i željni u svakom domu. Međutim, vrhunski moderni dizajneri eksterijera radije biraju nameštaj ravnih linija i prilično su suzdržani kod upotrebe dekora i ornamentike. Stoga koristite nameštaj od obične tkanine i izbegavajte prenaglašene dezene ili oblike.

 

Spoj jednostavnosti, funkcionalnosti, udobnosti, prirodnih i tradicionalnih materijala uz minimalni dodatak atraktivnih detalja – tako u par reči možemo najbolje opisati moderan dizajn eksterijera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *