Analiticka merenja

Kompanija MERIS u svojoj ponudi ima širok dijapazon uređaja za analitička merenja. Svi senzori, nosači i transmiteri za rad u teškim uslovima maksimalno ispunjavaju zahteve korisnika u vezi praćenja rada elektroda, merenja, obrade, prikaza operativnih funkcija.

Visoko kvalitetni analitički instrumenti konstruisani po priznatim i prihvaćenim svetskim standardnima nude mogućnost merenja pH vrednosti, redox potencijala, električne provodnosti, koncentracije rastvorenog kiseonika, slobodnog i rastvorenog hlora, mutnoće i sadržaja čvrstih materija, sadržaj nitrata, fosfata, amonijaka, nitrita i ostalih parametara.

Prilagodljivost uređaja za analitička merenja

Jedna od velikih prednosti pomenutih uređaja za analitička merenja jeste zaista veliki izbor različitih procesnih priključaka prilagođenih za određene industrije, različit izbor materijala koji su u dodiru s medijumom kao i dizajn prilagođen procesima sa velikom promenom temperature za vreme sterilizacije.

Upravo ta fleksibilnost i prilagodljivost, odnosno široka lepeza proizvoda omogućava njihovu primenu u više različitih oblasti, tj. industrija: jonskim izmenjivačima, ultra čistoj vodi, vodi za hlađenje i desalinizaciji, reverznoj osmozi, kao i tretman otpadnih voda.

U današnje doba nesigurne ekonomske klime i konstantnog traganja za što isplativijim rešenjima, navedeni uređaji nude izuzetan nivo efikasnosti i primenljivosti kojem je veoma teško parirati.

Efikasnost analizatora

Kompanija MERIS vam može ponuditi čitav niz analizatora koji su poznati po svojoj fleksibilnosti, maloj investiciji i malim troškovima održavanja.

A što je možda i najbitnije, veoma su laki i jednostavni za korišćenje uz minimalnu potrošnju reagensa. Analizatori koji su dostupni bazirani su na istim metodama merenja kao u standardnim laboratorijama. Glavne prednosti pomenutih uređaja za analitička merenja jesu vrlo precizno merenje, standardizovane merne metode, funkcija automatske kalibracije i samo-čišćenja, kao i mali troškovi održavanja.

Uz to, treba navesti i širok spektar parametara koji se mere što je još jedan veliki plus: aluminijum, hlor – slobodan i totalan, hromati, bakar, gvožđe, tvrdoća, hidrazin, mangan, silikati, amonium, nitrati i fosfati.

Sigurnost kupovine

Sa više od 24 godine iskustva u oblastima primene industrijske automatizacije, tretman otpadnih voda, regulacije i automatskog vođenja tehnoloških procesa, kompanija MERIS se pozicionirala kao lider na tržištu.

Standardizovanjem svojih procesa rada, dovođenjem mladih i perspektivnih kadrova u tim, na čijem čelu su neki od najboljih inženjera u svojim oblastima ekspertize, stvorena je snažna profesionalna baza znanja i iskustva.

Zaokružujući svoju ponudu korisnicima njenih usluga i proizvoda, kompanija MERIS obezbeđuje servisiranje opreme i uređaja svih zastupanih programa od strane kvalifikovanih izvršioca koji su završili obuke u trening centrima proizvođača opreme.

Stručan i organizovan servis dostupan je za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *