Plastična ambalaža Schoeller Allibert

Postepenim uvođenjem plastike u etape skladištenja i transporta robe, javila se potreba da se na tržištu nađu plastični proizvodi visokog kvaliteta i niske cene. Višekratna plastična ambalaža nalazi primenu u mnogim industrijama, pa je stoga potrebno stvoriti produkt koji će zadovoljiti potrebe različitih potrošača.

Njena jednostavna primena, mogućnost lakog skladištenja, ali i otpornost, čine je savršenim saradnikom u poslovanju. Zbog toga ćemo navesti šta je to što plastičnu ambalažu postavlja na prvo mesto kada je u pitanju pakovanje i čuvanje, kao i prevoz robe.

Široka primena višekratne plastične ambalaže

Neki od proizvoda se ne mogu ni transportovati drugačije, ako ne u plastičnoj ambalaži.
Različiti tipovi hrane, kao što je meso, riba, ali i voće i povrće, najbolje se čuvaju u plastici.
Pored olakšanog transporta, ona garantuje i jednostavnije skladištenje, ali i izlaganje u maloprodaji. Međutim, pored prehrambene industrije, na plastiku se oslanjaju i druga tržišta,
pa tako možete naći primenu plastike i u hemijskoj i farmaceutskoj industriji. Bezbednost i dugotrajnost karakterišu plastičnu ambalažu, pa ni ne čudi činjenica da se sve više kompanija okreće ka njenoj upotrebi.

Prednosti plastične ambalaže za skladištenje i
transport

Industrije danas gotovo da ne mogu zamisliti svoje poslovanje bez plastične ambalaže. Možemo reći da od proizvodnje ove plastike zavisi i proizvodnja drugih proizvoda.

Poljoprivreda, maloprodaja, prehrambena i auto industrija, samo su neki od sektora koji se oslanjaju na transport koristeći ovaj vide ambalaže. Ona čini mogućim transport na duže staze, štiti proizovde od kvara i šetete, a takođe je i laka za održavanje.

S druge strane, plastika je štedljiva, i to na više načina. Kako bismo što bolje imali uvid u sve koristi plastične ambalaže, najbolje će bitii izdvojiti sve njene karakteristike.

● Bezbedno skladištenje – Jedna od osnovnih prednosti, ali i želja potrošača jeste bezbedno i kvalitetno skladištenje robe. Kada je hrana u pitanju, potrebno je održati je svežom i hranljivom. U industrijskoj proizvodnji bitno je da proizvodi ni na koji način ne budu oštećeni. Zbog svog načina izrade, kao i materijala, plastična ambalaža ispunjava navedene potrebe, pa i mnogo više. Proizvodi u plastičnoj ambalaži su bezbedni i očuvani. Vidimo da se plastika prilagođava različitim zahtevima skladištenja i transporta, ispunjava sve uslove potrebne potrošačima, i čuva robu ob
bilo kakvih promena.

● Ekonomičnost – Gotovo da je nepotrebno naglasiti koliko višekratna ambalaža može uštedeti prilikom poslovanja. To znači da svakim ponovnim korišćenjem plastične ambalaže tokom pakovanja i skladištenja, vi štedite novac na ponovnoj kupovini i izlaganju novim troškovima. Takođe, ekonomičnost se ne ogleda samo u uštedi novca. Tu je i ušteda prostora. Zbog svog efikasnog dizajna, plastična ambalaža je idealna za slaganje i odlaganje kada nije potrebna. Sačuvaćete novac, prostor, ali i na težini ambalaže, budući da je plastika izuzetno laka.

● Brendiranje – Kupovinom plastične ambalaže, dobijate pravo da je koristite i menjate po želji. Ukoliko poželite da svoju transportnu opremu obeležite, moći ćete da zalepite naziv firme, kodove, ili vrstu robe koja se transportuje. Pored toga što ćete svoj brend staviti na prvo mesto i učiniti ga vidljivijim, učinićete i transport lakšim. Sa navedenim proizvodima na ambalaži, svaki korak sortiranja i skladištenja biće mnogo jednostavniji.

● Izdrživost – plastična ambalaža je stvorena za transport na duge staze, kao i za različite uslove u kojima se može naći. Plastika je otporna na različite vremenske uslove, pa joj, na primer, vlaga, neće naškoditi. S druge strane, u njoj je moguće smestiti tešku robu sa sigurnošću da se kutije i gajbe neće ošetiti.

Zašto izabrati Schoeller Allibert plastičnu
ambalažu?

Kao jedan od vodećih brendova u Evropi kada je plasticna ambalaza u pitanju, trudimo se da naši proizvodi budu od visokog kvaliteta i da ispunjavaju sve uslove pametnog poslovanja. Već dugi niz godina radimo na konstantom poboljšanju usluge, kako bi naši klijenti bili u potpunosti zadovoljni.

Naši prozivodi su se pokazali jako dobrim na različitim tržištima, od industrijske proizvodnje i auto industrije, pa sve do uslužnih centara i maloprodaje. To govori o rasprostranjenosti našeg posla i težnji da se prilagodimo potrebama svih naših mušterija.

Pored toga, briga za životnu sredinu je jedan od naših glavnih pokretača. Znajući koliko plastika može loše uticati na prirodu, stvorili smo 100% reciklabilne proizvode. Ponovnim stvaranjem i korišćenjem proizvoda koji su već bili u upotrebi, smanjujemo karbonski otisak i štedimo resurse. Jako smo ponosni na činjenicu da naša kompanija u isto vreme čini naše potrošače zadovoljnim, ali i štiti planetu na kojoj živimo.

Vrste plastičnih ambalaža u ponudi

Sigurni smo da među našom ponudom plastičnih ambalaža možete naći ono što vam je potrebno. Širok asortiman i stalna inovacija odražavaju kvalitet, a efikasnost i ekonomičnost čine naše proizvode veoma poželjnim. Poslujući na različitim tržištima, ustanovili smo koji su to najistaknutiji proizvodi koji mogu učiniti vaše poslovanje jednostavnijim. Ovo su samo neki
od tipova amablaže koju proizvodimo:

● Kutije za odlaganje
● Plastični sanduci za odlaganje
● Veliki sklopivi kontejneri
● Box palete
● Gajbe

Kupovina i najam

Posebna pogodnost koju Schoeller Allibert nudi jeste najam ili kupovina ambalaže. Ovo je prilično praktična opcija u zavisnoti od obima vašeg poslovanja, ali i potrebe za transportom. Dakle, pored toga što možete kupiti naše proizvode, moguće je iznajmiti ih za jednokratnu upotrebu.

Od paleta, preko kutija, do sklopivih kontejnera, možete poručiti na korišćenje neke od mnogobrojnih artikala iz našeg asortimana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.