Zamislite vaše savršeno putovanje za medeni mesec, ispunjeno tirkiznim bojama vode, belim peščanim plažama i luksuznim odmaralištima. Destinacije poput Maldiva, Mauricijusa i Dominikanske Republike nude upravo tu romantičnu atmosferu koju parovi traže za nezaboravno iskustvo.

Maldivi putovanje koje je uvek u modi

Maldivi su rajski arhipelag u Indijskom okeanu poznat po svojim luksuznim odmaralištima na vodi, ronjenju i predivnim koralnim grebenima. Putovanje na Maldivima pruža nezaboravno iskustvo mira i ekskluzivnosti. Posetioci mogu uživati u aktivnostima poput ronjenja, jedrenja na dasci, ili jednostavno opuštanja na puderasto belim plažama uz kristalno čisto more. Cene smeštaja variraju u zavisnosti od izbora odmarališta, ali se mogu naći opcije za različite budžete. 

Putnicima savetujemo da biraju smeštaj u bungalovima na samoj plaži kako bi osetili pravi duh Maldiva. Takođe neophodno je dobro se raspitati unapred i tražiti da aranžman ima uključene lokalne transfere, jer ova stavka može biti značajna. U zavisnosti od budžeta mladenci biraju uslugu polupansiona, punog pansiona ili varijane all inclusive koja Vam dozvoljava da uživate u većim i luksuznijim pogodnostima.

Mladenci na Maldivima mogu uživati u raznim aktivnostima, od ronjenja sa ražama i ajkulama do hranjenja istih. U većini privatnih ostrva može se organizovati i fotografisanje mladenaca kao i ceremonijalno venčanje koje čuva uspomene za ceo život.

Mauricijus, sve popularnija “honeymoon” destinacija

Mauricijus putovanje na prelepo vulkansko ostrvo u Indijskom okeanu, oduzima dah svojom netaknutom lepotom. Ostrvo je poznato po svojim predivnim plažama, bogatoj kulturi i izvanrednoj gastronomiji. Putovanje na Mauricijus pruža priliku da istražite neverovatne botaničke bašte, vodopade i šarene koralne grebene. Cene putovanja na Mauricijus mogu varirati u zavisnosti od sezonskog perioda i izbora smeštaja, ali postoje opcije za one koji žele povoljno putovanje i naravno luksuzne varijante za putnike koji preferiraju ovakva putovanja.

Ovo ostrvo je odlična destinacija za medeni mesec, namenjena putnicima koji vole miks odmora na plaži i obilazaka nestvarnih prirodnih lepota. Podvodni vodopat, vulkanke kupole i vulkanske atrakcije su koje možete videti samo, a istovremeno uživati na peščanim plažama.  

Dominikanska Republika all inclusive putovanje za svačiji džep

Dominikanska Republika, na Karipskom moru, privlači parove svojim prelepim plažama, tropskom klimom i bogatim kulturnim nasleđem. Ostrvo nudi raznovrsne aktivnosti poput istraživanja kolonijalnih gradova, avanturističkih tura u džunglama, i naravno, uživanja na belim peskovitim plažama. Putovanje u Dominikansku Republiku pruža priliku za nezaboravno iskustvo sa izborom smeštaja koji odgovara vašim potrebama i budžetu.

Dominikanska Republika nudi raznolike hotele koji zadovoljavaju širok spektar potreba i preferencija posetilaca. 

Luksuzni odmarališta: Dominikanska Republika ima mnogo luksuznih odmarališta koja nude vrhunski smeštaj, bogatu ponudu aktivnosti, ekskluzivne restorane i spa centre. Ova odmarališta često imaju privatne plaže, bazene, teretane i golf terene. Neke od poznatih lanaca uključuju Breathless Resorts & Spas, Excellence Resorts i Secrets Resorts & Spas.

All-inclusive odmarališta srednje i visoke klase: Dominikanska Republika je poznata po svojim all-inclusive odmaralištima gde se hrana, piće i zabava često uključuju u cenu smeštaja. Ova vrsta odmarališta posebno je popularna među porodicama i parovima koji žele bezbrižan odmor. U ovoj kategoriji može se naći hotel za svačiji džep koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. 

U zavisnosti od vaših afiniteta, budžeta i potreba, Dominikanska Republika nudi širok izbor hotela koji će zadovoljiti sve vaše potrebe tokom odmora na ovom prelepom karipskom ostrvu. 

 

Bilo da birate Maldivi, Mauricijus ili Dominikansku Republiku za vaše medeni mesec, ove destinacije garantuju romantično iskustvo i nezaboravne trenutke. Za više informacija o cenama, smeštaju i letovima, budite slobodni da kontaktirate agenciju Your Way iz Beograda sa što više detalja kako bi Vam iskustni agenti ponudili aranžmane prilagođene Vašim potrebama i budžetu. Uživajte u vašem putovanju izu snova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *