Iznajmljivanje limuzina sa vozačem

Sokobanja je jedna od najposećenijih banja u Srbiji, dobila je naziv kraljica banja, i kao takva privlači ogroman broj posetilaca svake godine. Najveći broj turista dolazi iz Beograda, a olakšavajuća okolnost je što 80% puta do banje čini autoput.

Do Sokobanje najčešće se koriste redovne autobuske linije I sopstveni prevoz. A da li ste nekada razmišljali da putovanje podignete na viši nivo? Da li ste čuli za luksuzan prevoz Beograd – Sokobanja? Saznajte više u nastavku teksta.

Kako organizovati nezaboravan odmor u Sokobanji?

Turistička ponuda Sokobanje iz godine u godinu je sve bolja, to je razlog zašto je toliko i posećena. Sve više je vrhunskih hotela koji nude fantastične sadržaje, kako za decu tako i za odrasle. 

Spa centri i akva parkovi zatvorenog i otvorenog tipa glavna su atrakcija, a svaki veći hotel nudi neku od ovih usluga. Tu su i restorani modernog enterijera da upotpune boravak u Sokobanji.

Spa centar Soko Banja

Ali odmor ne čini samo boravak u nekom hotelu, već i putovanje do njega. Zašto ne bi iskoristili maksimalno i ovaj segment odmora. Iznajmljivanje luksuznih automobila sa vozačem daće poseban pečat i osećaj na vašem novom putovanju. 

Kako funkcioniše iznajmljivanje lux vozila sa vozačem?

Bez obzira da li je putovanje u Sokobanju poslovno ili turistički, lux vozila sa vozačem su prava stvar. Jednom kada osetite taj užitak vožnje u najboljim automobilima i privatnim vozačem, nećete više nikada na put voziti sopstveni auto.

Agencije koje iznajmljuju luksuzna vozila imaju veći vozni park najnovijih modela automobila i kombija. Prilikom svakog angažmana vi birate vozilo koje želite, tako da svaki put možete isprobati neko novo. To su uglavnom novije generacije limuzina i džipova, koje ne može svako priuštiti.

Ova usluga ne funkcioniše kao rent-a-car, ne vozite vi sami, već dobijate i profesionalnog vozača. Možete potpuno da uživate u čarima tih automobila, pa ne morate voditi računa da li ste popili koju čašu pića za opuštanje. Vozila nisu brendirana, tako da ćete ostaviti dobar utisak na sve oko vas kao da je vozilo vaše.

U dogovoru sa agencijama možete odlučiti da li želite samo vožnju do Sokobanje ili želite da vam usluga bude dostupna tokom celog odmora. Vi ne razmišljate o vožnji i troškovima, vozači su tu da vam u potpunosti odmor pretvore u raj.

Prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem

Kao što smo već napomenuli, za razliku od rent-a-car iznajmljujete premium vozilo novije generacije i pouzdanog vozača. To vam daje mogućnost da uživate u vožnji, završavate druge poslove ili razgovarate sa prijateljima i saradnicima.

Sami birate limuzinu, džip ili minivan u zavisnosti od situacije i broja osoba. Na različite događaje možete se pojaviti u različitim automobilima, sigurni smo da će to zapaziti poslovni partneri. Najbolja opcija ukoliko nemate sopstvenog vozača, a povremeno imate potrebu za takvom uslugom.

S obzirom da vi nećete voziti, možete se opustiti, ne morate razmišljati o kojoj čašici više. Takođe, ne morate ni brinuti o bezbednosti, jer ste u rukama vozača koji imaju višegodišnje iskustvo.

Za manji broj ljudi tu su lux limuzine do 3 osobe. Ali ukoliko je potreban grupni transport, želite da sa saradnicima ili prijateljima zajedno putujete, a ne odvojenim kolima, izaberite lux minivan sa 8 sedišta.

Kako iznajmiti premium vozilo sa vozačem?

Usluga o kojoj pišemo u ovom tekstu nije najbolje pronaći na internetu bez prethodnih informacija o agenciji. Najbolje je da potražite preporuku nekog ko je već angažovao određenu firmu koja se bavi iznajmljivanjem premium automobila sa vozačem.

Ako nemate od koga zatražiti preporuku, naš predlog je agencija Lider Limo iz Beograda. Poseduju višegodišnje iskustvo, ozbiljan vozni park i profesionalne vozače koji govore i strane jezike. Provereno znamo da su vozači pouzdani, iskusni i daju sve od sebe da se tokom putovanja osećate posebno, ali i da ostavite utisak na poslovne partnere ili društvo.

Pogledajte njihov sajt liderlimo.rs, tu možete pronaći cenovnik usluga i kontakt telefon za dodatna pitanja. Sve što vas zanima pitajte, uvek su raspoloženi za svaki vid dogovora i saradnje.

One Reply to “LUKSUZAN PREVOZ BEOGRAD – SOKOBANJA ZA ODMOR IZ SNOVA”

  1. Gledam ove nase ekonomske turiste kad se vracaju u zemlju a rade u evropskim zemljama prvo sta urade kad izadju iz aviona skoknu do saltera UniRent-a.Menadzer rent a car ili MMS rent a car iznajme luksuzan automobil kako bi se pokazali da su ekstra zaradili.Zar oni stvarno misle da se mi zakopcavamo na ledjima pa neznamo odakle im tako dobri automobili?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *