Konačno je došlo vreme za putovanja, u svakom smislu. Bliže nam se sve topliji dani i sve južnije destinacije nas zovu. Zatim, aktuelna situacija sa pandemijom se smiruje, sve više zemalja otvara svoje granice, sve smo više opušteniji i jedva čekamo da spakujemo svoje kofere i odemo negde daleko, da slušamo prirodne zvukove, talase, ptičice i da osećamo samo vetar u kosi. Ni pakovanje nam više nepredstavlja problem, a krovni koferi mogu biti spas. Evo i zašto. 

PROSTOR U AUTU JE OSLOBOĐEN 

Koliko vam se puta desilo da krenete na put, a da ste prekriveni stvarima. „Ovaj ranac ću da stavim ispod mojih nogu ispod, a ovaj ranac ti drži iza u krilu, pozadi stavi ove kutije“ i tako u nedogled. Ruke su nam zauzete, jednim delom gledamo kroz mrvicu prozora koja je dostupna i nije prekrivena stvarima, stižemo na lokaciju ukočeni i sa brojnim upalama. Putovanje treba da bude uživanje, a stvari koje nosite daleko izvan vašeg vidokruga. Zato je krovni kofer spas. Ali bukvalno! Većina tih stvari može stati upravo u krovni kofer i tako vam osloboditi mesto za komforno putovanje. Verujte nam da ćete se sa krovnim koferom osećati oslobođeno, tako da će vaše putovanje od prvog trenutka do poslednjeg biti pravo uživanje. 

KROVNI KOFER ZA KABASTE STVARI 

Ključ je u pametnom pakovanju. Neko ne bi znao ni u ogromnom kombiju da se spakuje, a neko to ne zna ni kada ima krovni kofer. Zato je naš savet da u krovni kofer uglavnom stavljate kabaste stvari, ali one stvari koje ne teže mnogo. Te stvari zauzimaju mnogo prostora u kolima. Nosivost krovnog kofera je od 50 do 75 kilograma. Samim tim to znači da ne bi trebalo da preterujete sa preteškim koferima. Gepek je za one najteže stvari, dok je krovni kofer za one laganije, ali ogromne stvari, koje generalno ne biste imali gde da stavite. Na primer tu možete staviti neke kese, torbe, kutije, cipele. Svi znamo koliko cipele, sandale i patike zauzimaju mesta. Eto rešenja, da vas zbog njih ne boli glava više. 

NAJJEFTINIJI KROVNI KOFER JE 12.000

Da, možda vam se ovo neće dopasti. Međutim, nekoliko većih putovanja i vi ste već isplatili taj kofer. Svakako ćete i posle prvog većeg putovanja shvatiti koliko krovni koferi znače. Svakako je investicija, pogotovu što ga kupujete upravo pred put kada imate i mnoge druge izdatke. Cene krovnih kofera kreću se od 12.000, što je najjeftinije, a svakako ima i onih čije cene idu i preko 80.000. Zato treba dobro da iskalkulišete i razmislite da li će vam zaista trebati i za sva naredna putovanja, a ukoliko volite da putujete i pritom imate i decu, definitivno su krovni koferi spas i verujemo da možete da ga kupite i na rate. 

POSTOJI MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA KROVNIH KOFERA 

E sada malo lepih vesti. Oraspoložite se, jer ukoliko niste planirali da kupite krovni kofer, ali vam je toliko potreban za naredno putovanje imamo iznenađenje. Otkrili smo da je krovne kofere moguće i iznajmiti i to po vrlo povoljnim cenama. Na primer možete iznajmiti krovni kofer po ceni od oko 600 dinara  dnevno, a nosače možete iznajmiti i po 300 dinara dnevno. Za kraća putovanja ovo je definitivno spas. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *