Čak iako niste zagriženik kada je u pitanju klađenje, Bet365 kladionica morala je barem jednom da vam se nađe u videokrugu ili iskoči kao reklama.

Ukoliko ste pratili mečeve engleskog Čempionšipa, mogli ste da primetite da ekipa Stouk Sitija na dresu nosi logo ove kompanije.  Upravo je Stouk na Trentu grad u kojem je Bet365 kladionica započela svoje poslovanje, koja je vremenom izrasla u jednu od najjačih onlajn kladionica na svetu. Ukoliko ne znate ništa o ovoj kladži, ostanite sa nama još malo, možda ćete nakon članka poželeti da otvorite račun u istoj.

Registracija, bonus i igra!

“Osvojeni novac dvostruko je slađi od zarađenog!“- izjavio je čuveni glumac Pol Njuman u filmu “Boja novca”. Možemo da zaključimo da je još slađe kada vam prilikom registracije na neku onlajn kladionicu legne bonus sa kojim možete da se kockate. Bet365 kladionica Srbija daje novim korisnicima bonus do 25 evra za nove korisnike. Potrebno je da uplatite barem 5 evra na nalog, a nakon toga će vam na isti leći 25 evra koje možete da trošite za igranje. 

Nije potrebno da novac deponujete odmah nakon prijave na sajt, imate fore celih 30 dana da to obavite, a do tada možete da pregledate ponudu koju ima Bet365 kladionica Srbija. Registracija funkcioniše kao i na većini drugih platformi istog sadržaja, sve se završava u kratkom vremenskom roku. 

Uplatu na račun moguće je izvršiti samo putem platnih kartica što može većini da predstavlja problem, ali danas se većina poslova rešava elektronskim putem, pa je ovo postala standardna pojava. Bet365 Srbija vodeća je kladionica kada je u pitanju bezbednost korisnika, a nakon obavljene registracije možete biti sigurni da vaši lični podaci neće biti zloupotrebljeni. 

Šta je to što ova čuvena kladionica nudi svojim igračima?

Bet365 bonus Srbija pomenuli smo u gornjem delu teksta, a kada su u pitanju sportovi na koje se možete kladiti, na samom sajtu možete naleteti na sledeće : 

  • Bejzbol,
  • Američki fudbal,
  • Formula 1,
  • Golf, 
  • Pikado,
  • Fudbal, 
  • Tenis i mnoge druge.

Uz širok dijapazon sportova za kockanje, lajv klađenje je u velikoj meri razvijeno u ovoj kompaniji. Dok postavljate opklade, možete pratiti lajv strimove i na taj način biti u toku sa samim utakmicama. 

Kešaut opcija je dostupna ukoliko želite pre vremena da osigurate dobitak. Kvote koje ima Bet365 Srbija važe za jedne od najvećih kada je konkurencija u pitanju, a bet365 kladionica – Mightytips rs recenzija otkriće vam još ponešto što smo danas možda izostavili.

Korisne informacije za nove korisnike i iskustva postojećih

Imajte u vidu da je bet365 Srbija bonus jedna od najboljih stvari koju trenutno nudi ova kladionica. Pored raznovrsne sportske ponude koju smo pomenuli i jakih kvota za većinu igara, postojeći korisnici žalili su se na nemogućnost otvaranja veb sajta iz Srbije. 

U toku pisanja ovog članka, susreli smo se sa istim problemom i uspeli smo da otvorimo samo Nemačku verziju sajta. To vam može predstavljati prepreku ukoliko želite da otvorite nalog ili koristite postojeći. Pozitivne strane su korisnička podrška koja je veoma aktivna i trudi se da svojim igračima izađe u susret uvek kada treba, a proces isplate novca sa naloga isto ne bi trebao da predstavlja problem ukoliko posedujete VISA karticu. 

Nakon svega što smo napisali, vaše je da isprobate Bet365 kladionicu i ukoliko počnete da zarađujete veće svote novca, poslušajte savet čuvenog filozofa Baltasara Moralesa koji je izjavio :“Odustani dok napreduješ. To rade svi najbolji kockari.” Nije ovo rečeno bez dublje pozadine, jer kada je kocka u pitanju, dobitak lako može da vas ponese. Budite mudri i igrajte pametno. 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *