Rolo zavese

Kada pričamo o popularnim trendovima kod opremanja, ne možemo da preskočimo rolo zavese. Ova vrsta mehanizama je svakim danom sve popularnija za sve stambene ili poslovne prostore.

Prostorija u kojoj se kače mogu dobiti jednu novu dozu sjaja, svežine i modernosti. Postoji stotine različitih dezana i modela koji se mogu uklopiti uz Vaš enterijer.

Svaki stan ili poslovni prostor ima svoju strukturu enterijera. Međutim, zbog velikog izbora iz naše palete proizvoda možete naći veoma jednostavno pravi dezen rolo zavesa. One se uklapaju uz sve moderne ili stilske enterijere i dostupne su u svim bojama.

OD ČEGA SE SASTOJE ROLO ZAVESE

Svi rolo sistemi sa sastoje iz tri komponente.

Prva i osnovna komponenta je mehanizam. Svaki kvalitetan mehanizam za rolo ili zebra zavese treba da bude od čistog aluminijuma. Izbegavajte kupovinu plastičnih sistema jer su oni podložni krivljenju i pucanju usleg čestog korišćenja.

Druga komponenta je platno materijala. Platno može da se poruči u svim bojama i dezenima koje Vama odgovara. Ono može biti jednobojno, šareno, reljefno, prugasto…

Treća komponenta je sam lančić koji se može izraditi od metala ili plastike. Lančić se postavlja ne levoj ili desnoj strani mehanizma, u zavisnosti gde Vama više odgovara.

KAKO IZABRATI KVALITETNO PLATNO ZA ROLO MEHANIZME

Kada želite da izaberete platno za rolo mehanizme uvek gledajte sastav materijala. Deklaracija
je od velike važnosti prilikom izbora kvalitetnog platna. Preporučujemo da izaberete materijal
koji je napravljen od 100% PES-a. PES predstavlja mešavinu pamuka i poliestera što je savršena
kombinacija za sve rolo mehanizme.

Uvek birajte materijal koji odgovara Vašim potrebama. Postoji veliki izbor modela i dezena koji
se mogu uklopiti u Vaš stambeni ili poslovni prostor. Dostupni su materijali koji mogu potpuno
zamračiti Vašu prostoriju ili delimično propustiti svetlost.

GDE SE SVE MOGU UGRADITI ROLO ZAVESE

Kada je u pitanju ugradnja rolo zavese, tu nemojte brinuti. One se mogu postaviti na svim površinama oko Vaših prozora. Svi sistemi su napravljeni tako da mogu biti montirani na zid, plafon ili u sam okvir prozora. Vama ostaje da odlučite koja je pozicija najbolja u Vašem enterijeru.

Imajte na umu da se iste rolo zavese mogu motnirati nakon korišćenja i na druge površine. To znači da ukoliko ste sistem ugradili u plafon, možete ga prebaciti u drugu prostoriju i nakačiti na zid.

To je moguće iz razloga što su naše kutije mehanizama univerzalnih oblika. Montiranje i demontiranje rolo zavesa je veoma jednostavno i vrši se u kratkom vremenskom periodu.

ZAŠTO SAVETUJEMO DA IZABERETE ROLO ILI ZEBRA ZAVESE

Postoji nekoliko razloga zašto Vam savetujemo da izaberete rolo ili zebra zavese.

Prvi razlog je što su svi naši modeli antialergijski. Na površini materijala se ne mogu zadržati bakterije ili drugi mikroogranizmi zbog strukture materijala.

Zebra zavese

Drugi razlog je što su sve rolo ili zebra zavese veoma jednostavne za korišćenje. Mogu se postaviti uz svaki stambeni ili poslovni enterijer i povlačiti jednim pokretom. Možete ih spustiti ili podići do mere koja Vama najviše odgovara.

Treći razlog je način održavanja i čišćenja. Dovoljno je jednom sedmično da ih prebrišete
vlažnom i suvom krpom. Rolo ili zebra sistemi se ne peru u veš mašini. Na taj način ćete uštedeti
mnogo vremena koje možete iskoristiti za druge aktivnosti.

ROK TRAJANJA ROLO ILI ZEBRA ZAVESA

Ako se pitate koliki je rok trajanja svih naših sistema, naš odgovor je da je preko deset godina. Svi naši modeli mogu trajati dugi niz godina ukoliko se kvalitetno održavaju. Ne morate akcenat stavljati na sam sistem koliko treba staviti na održavanje platna.

Sistem se ne može usled normalnog korišćenja pokvariti, dok se platno može pokidati ili izgužvati.
Sva naši materijali su UV otporni. To znači da se boja i tekstura neće promeniti usled sunčeve svetlosti.

Na Vama ostaje samo da redovno čistite platno kako bi se zadržao prvobitan kvalitet materijala. Ovi razlozi su dovoljni da shvatite zašto Vam predlažemo da rolo zavese kupite za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Veliki izbor rolo zavesa nudi firma D art Collection na sajtu rolozavese.rs

Odaberite prikladne rolo zavese za vaš poslovni prostor ili dom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *