Sunce, more, odmor, beg od svakodnevice, uživanje, zabava, dobro raspoloženje ili jednom rečju – letovanje. Pa da, o čemu drugom razmišljati po hladnom i tmurnom zimskom vremenu.

Svako leto donosi neki novi modni trend, novu aktuelnu destinaciju, nova poznanstva, možda nove ljubavi, a i nove modne trendove. Iako je svima dobro poznato da se letnja sezona prepoznaje po svetlijim i jarkim bojama, treba znati i da je svako leto priča za sebe.

Setimo se samo prethodnog leta. Odjednom su postali aktuelni jednodelni kupaći kostimi. Čak i one dame koje su negde na dnu ormara imale neki stari monokini kupaći, mogle da ga izvuku i niko ne bi primetio da je taj kupaći kostim star i nekoliko godina. U takvim situacijama, pojedini modeli mogu da prođu kao retro. Dok je prethodna letnja sezona najavila veliki comeback jednodelnih kupaćih kostima, ove sezone se očekuju neki novi modeli, ali jednodelni kupaći kostimi definitivno ostaju i dalje aktuelni. To nam potvrđuju i iz prodavnice Casa dell intimo, a na osnovu iskustva iz prodaje kupaćih kostima. Svakako, devojke biraju kupaći po sopstvenoj želji, nema tog modnog trenda koji bi trebalo da vas natera da obučete ono što ne želite, ali ako ipak hoćete da sakrijete neki nedostatak na telu, onda su sigurno jednodelni kupaći kostimi pravi izbor.

Prošle godine jednodelni kupaći kostimi postali su ponovo popularni zahvaljujući poznatim ličnostima koje su na svojim profilima na društvenim mrežama zadale “domaće zadatke” svakoj dami koja je želela da izgleda zanosno i privlačno na plaži. Ovog leta biće popularni malo drugačiji modeli, a u trendu su i druge boje. Tako, recimo, nećete pogrešiti ako izaberete bikini u boji kože, jer ova boja je danas postala veoma tražena. Nude nijansa, kako bi dizajneri rekli, nalazi se svuda i uvukla se u garderober većine dama, jer se uklapa u svaku kombinaciju.

Koji model kupaćeg kostima izabrati?

E sada, ako su u pitanju jednodelni kupaći kostimi u boji kože, da li ćete se usuditi da obučete baš ovakav? Iako je boja kože postala veoma popularna, neke dame se radije odlučuju za neku drugu boju, jer boja kože se stapa sa telom, a onda se može činiti kao da nemate ništa na sebi. Seksi ili ipak ne?

Naravno da se neće svaka dama usuditi da izabere neki sličan model, jer bez obzira na aktuelan modni trend, ipak je najvažnije kako se vi osećate u tome što nosite, pa makar to bio i bikini. Kada su jednodelni kupaći kostimi u nude boji u pitanju trebalo bi da znate da oni više otkrivaju nego što sakrivaju. I sada ne mislimo da stapanje sa bojom kože i na to da ćete izgledati kao da nemate ništa na sebi, već jednodelni kupaći kostimi u boji kože neće prikriti regije na telu koje želite da sakrijete od očiju javnosti, već naprotiv, ovakvi modeli upravo su dizajnirani kako bi istakli vaše obline. Ako je to vaša ideja za sledeće leto, samo napred!

Zato pre kupovine bikinija u boji kože najpre isprobajte željeni model, jer što je sigurno, sigurno je. Uvek možete izabrati neku drugu nijansu ili model u drugoj boji sa detaljima u boji kože i slično. Svakako, nemojte po svaku cenu da pratite određeni modni trend, jer važno je kako sami sebi izgledate i kako se osećate u tome što nosite, a ne da li ćete biti obučeni po poslednjoj modi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *