Pas na Letovanju

Vreme je letnjih odmora i svi jedva čekamo da na nekoliko dana odemo na more ili planinu. Za sve one koji će putovati sa svojim psima na odmor, jako je važno da i tokom puta vode o potrebama svojim ljubimaca. Voda i hrana treba da budu pri ruci, kako bi pas mogao nesmetano da uživa u njima.

A da bi put protekao prijatno i za psa i za vlasnika, važno je da se i jedan i drugi često hidriraju, posebno ako su temperature značajno visoke. A kako bi to bilo moguće, vlasnik treba da ima posudu za vodu koja će mu stalno biti pri ruci.

Na tržištu mogu da se pronađu različite posude za hranu i vodu, koje odgovaraju putnim uslovima, ali u tolikom izobilju ponekad je teško izabrati. Zato je važno uzeti u obzir određene kriterijume kako bi izbor posuda za vodu i hranu bio što lakši. U nastavku vam donosimo nekoliko najvažnijih.

Kako da za vašeg psa odaberete najbolju posudu za putovanja?

Nekoliko je važnih karakteristika koje svaka posuda za putovanje, piknik ili boravak u prirodi treba da ima. One, pre svega, treba da budu fleksibilne, napravljene od kvalitetnog materijala i praktične za nošenje. Pored toga, treba voditi računa i o vrsti materijala od koga je posuda napravljena.

Silikonske posude su odličan izbor za vašeg psa, jer se lako održavaju i ne zadržavaju miris dugo. Takođe, ovaj materijal je i savitljiv, zbog čega je i odabran kao idealno rešenje za najpopularniji model posuda za putovanje.

Trixie silikonska činija za pse

Reč je silikonskim posudama koje se sklapaju i zauzimaju vrlo malo prostora, pa ih možete nositi u vašoj torbi ili cegeru kada krenete na plažu. Njihova fleksibilnost i savitljivost ih čine praktičnim rešenjem za svakog vlasnika pasa koji želi da provodi slobodno vreme sa svojim ljubimcem u prirodi.

Kako su posude za vodu nešto što pas češće koristi od onih za hranu, važno je da vam jedna takva posuda uvek bude pri ruci tokom toplih letnjih dana. A kako je praktičnog oblika i ne zauzima mnogo mesta, silikonsku posudu možete nositi sa sobom i kada krenete u duge vikend šetnje sa psom.

Kada su u pitanju posude za hranu, njih će pas koristiti dok ste u hotelu ili apartmanu, pa o njihovom obliku i savitljivosti ne morate da vodite računa. Međutim, materijal od koga su napravljene i te kako treba da bude u vašem fokusu.

Od vrste materijala zavisi i koliko će se ovakve posude lako čistiti, a to je tokom leta posebno važno jer se bakterije na toplom vremenu lakše šire. Zato, birajte materijale koji su laki za čišćenje. Preporuka stručnjaka ide na račun metalnih posuda.

Metalne posude za granuliranu i vlažnu hranu

Metalne posude su odlična izbor za sipanje kako granulirane, tako i vlažne hrane. Keramičke posude se takođe lako čiste, pa u njih možete sipati obe ove vrste hrane.

Trixie činija za vodu

Plastika je, međutim, najlošiji izbor kada je konzumacija hrane u pitanju, jer se mirisi dugo zadržavaju a posude je jako teško temeljno oprati.

U Happy Dog Club prodavnici kupite silikonske posude za putovanje i uživajte na odmoru sa vašim psom

U Happy Dog Club prodavnicama i na njihovom sajtu možete pronaći bogat asortiman posuda za pse. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim posudama za hranu ili vodu, za putovanja ili neku specifičnu potrebu- kod njih ćete pronaći posude za sve prilike i potrebe vašeg četvoronožnog ljubimca.

Pronađite najpraktičnije, najkvalitetnije i najpovoljnije posude za hranu i vodu u njihovom pet shopu. A na njihovom sajtu vas čekaju još i posude za halapljive pse, koje rešavaju ovu lošu naviku kod pasa. Zatim posude za pse sa dugim ušima, baš kao i posebne rashladne posude za vrele letnje dane.

Opremite svog psa pred letnji odmor u Happy Dog Club-u. Ako naručujete iz Beograda, za račun od preko 3000 rsd, dostava je besplatna.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *