Dobre vode smeštaj

Planirate porodični godišnji odmor?

Kao što vidimo pandemija korona virusa je uglavnom prošla. Svi savetuju da se ne ide na daleke puteve. Tako da Crna Gora dolazi u žižu interesovanja za letnje rashladjenje. Optimizmu doprinosi i činjenica da se ne otkazuju ranije bukirani aranžmani i privatni smeštaji.

Mnogi se pitaju šta izabrati u mnoštvu turističkih ponuda, budući da se turistički radnici svojski trude da nadmaše konkurenciju i osiguraju turističku sezonu. Ovoga puta predstavljamo vam proverenu destinaciju vrlo pogodnu za porodično letovanje, a to su Dobre Vode.

Pripreme za letnju sezonu ne staju

Blagovremene mere, koje je preuzela Vlada Crne Gore u skladu s preporukama SZO, omogućiće uspešno prevazilaženje zdravstvenih izazova koje je donela epidemija korona virusa. Očekuje se da će se prvi gosti pojaviti već u junu mesecu i turistički kapaciteti se za njih pripremaju.

Turisti mogu da očekuju čist smeštaj, ulice i plaže jer se na dezinfekciji radi sistematski i obavljaće se sve do kraja epidemije. Uporedo, dok traju mere za redukciju međuljudskih kontakata, smišljaju se novi sadržaji koji će obogatiti već lepu turističku ponudu.

Odmor za celu porodicu

Idealna pozicija Dobrih Voda učinila ga je vrlo popularnim među porodičnim ljudima sa decom omogućavajući im mir i uživanje daleko od gradske vreve. Dobre vode se nalaze između Bara i Ulcinja, na mestu ruže vetrova.

Naime, baš na ovom mestu se ukrštaju vetrovi sa planina i mora, donoseći blagodeti asmatičarima i plućnim bolesnicima.

Zahvaljujući gostoljubivim meštanima i turističkim radnicima, porodice sa decom uživaju u domaćoj atmosferi i lokalnim kulinarskim specijalitetima. Ugodna atmosfera je zaslužna za to što se svake godine vraća veliki broj porodica baš u Dobre Vode.

Zalasci sunca na plaži Veliki Pijesak su nezaboravan i zaista lep ugođaj koji obezbeđuje najlepše fotografije sa letovanja.

Iz Dobrih Voda možete brodićima posetiti i obližnja turistička mesta, posetiti crkve, tvrđave i uživati u drugim plažama.

Pročitajte još: Petrovac idealan za porodičan odmor

Plaža Veliki Pijesak – raj za mališane

Dobre Vode su turističko mesto na crnogorskom primorju veoma poznato svim ljubiteljima velikih peščanih plaža i otvorenog mora. Mnogi smatraju da je baš plaža Veliki Pijesak najlepša na crnogorskoj rivijeri. I to sa pravom jer zbog velike čistoće i prisustva sumpora spada u plaže prve kategorije.

Plaža Veliki Pijesak je dugačka 480 metara i široka oko 26, i jedna je od najčistijih u Crnoj Gori. Čisto more se vidi i po specifično plavoj boji i velikoj prozirnosti u dubini koja je malo gde prisutna. Plaža je okružena borovom šumom, maslinjacima i agrumima, što joj daje divan mediteranski miris vazduha.

Veliki pijesak plaža

Plaža ima slobodan deo gde možete postaviti sopstvene ležaljke i peškire, kao i deo koji je rezervisan za sportske aktivnosti. Na bezbednost kupača motri profesionalna spasilačka ekipa tokom celog dana.
Plaža je vrlo pristupačna i vrlo maloj deci jer je plitak pojas dosta dugačak, što mališanima omogućava bezbedan boravak u moru.

Divan vazduh, sunce, čisto more i lepo uređena igrališta mogu se samo poželeti za godišnji odmor sa decom. Ishranu nije teško organizovati, što u sopstvenoj režiji, što u lokalnim restoranima, konobama i poslastičarnicama.
Za mlađu populaciju tu su moderni kafići, klubovi i diskoteke koje rade do kasno u noć.

Privatni apartmani najpopularniji

Najveće interesovanje u Dobrim Vodama imaju privatni apartmani koje možete iznajmiti na dan i mimo turističkih agencija. Apartmani i sobe su uglavnom vrlo blizu plaže jer su Dobre Vode decenijama građene kao vikend i turističko naselje. Svi zainteresovani i dalje mogu pronaći za sebe i svoju porodicu adekvatan smeštaj na portal Crna Gora smeštaj.

Pronadjite smeštaj baš kakav želite na ovom portalu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *