Neko pakuje, a neko raspakuje kofere. Odmor je za nekoga završen, a ima i onih koji će tek otputovati. Ili ste pak od onih koji vole da idu dva puta na more? U svakom slučaju, putovanje vam sigurno neće škoditi. Doduše, možda će naškoditi vašem budžetu, ali mnogi stručnjaci tvrde, a sigurni smo da će se mnogi sa njima usaglasiti da je putovanje najbolji način da zaboravite na sve probleme. Mi smo saglasni, a vi?

More, leto, odmor… Nema neroznog šefa, nema neraspoloženih kolega, nema obaveza, nema jurnjave. Sunce, more, plaža, piće i treba li vam još nešto? Ah, da, potrebno je dobro društvo. Dobro je poznata svima ona nije važno gde si, važno je s kim si. I kad se malo bolje pogleda, to zaista jeste tako. Izaberite prvo dobro društvo, a onda karta u ruke i pravac odmor.

Trebalo je reći karta i koferi u ruke ili pak ne? Torbe, koferi, rančevi, kese i još mnogo toga može da se ponese, jer nikad se ne zna šta će zatrebati. Žene to najbolje znaju. Ali, koliko puta vam se, drage dame, desilo da ponesete gomilu stvari, a da polovinu ne obučete? Svima se to bar jednom desilo, zar ne?

Must have svakog kofera

Ako stvarno želite pravi odmor i uživanje, ne opterećujte se. Vaš prtljag ne mora da bude ogroman, ne morate stalno da se mučite kako biste odvukli kofer do smeštaja i slično. Papir i olovku u ruke i zapišite šta vam je najpotrebnije.
E sada, koje bi to bile must have stvari u vašem koferu?

Neka dama bi rekla da na putovanje ne kreće bez omiljenih cipela. Mnogi bi se usaglasile da se obavezno moraju poneti haljine za izlazak, a nikako ne smeju da izostane bar nekoliko (čitaj: pet – šest) omiljenih kombinacija. Pa sad, mora li baš toliko?

Leto, more i zna se šta je najvažnije. Peškir, kupaći kostim, nekoliko haljinica, majčice, suknjice, par ili dva para sandala, papuče… Ipak, nema žene koja na putovanje neće poneti svoje omiljene štikle. Nikad se ne zna koja prilika može da iskoči.

Izbor kupaćeg kostima

Doduše, uglavnom se najveća pometnja kod žena napravi prilikom izbora kupaćeg kostima. Jednodelni kupaći kostim, iz dva dela, jednobojni, sa printom, bez, mnogo je pitanja, a treba napraviti dobar izbor. Ako još ne znate da li su jednodelni kupaći kostimi pravo rešenje ili ipak radije birate kostime iz dva dela, ne brinite, rešenje se samo nametne.

Svaka letnja sezona priča je za sebe. Ono što je prošle godine bilo modni trend danas više ne važi. Novi modni trendovi iz godine u godinu se smenjuju, ali jedan modni hit uvek ostaje. To su jednodelni kupaći kostimi. Oni ne trend koji nikada ne bledi.

Jednodelni kupaći kostimi nikada neće pasti u zaborav, nikada neće biti, što bi se reklo pase jer uvek dobro dođe imati u koferu jednostavan jednodelni kupaći kostim.

Iako se zna da je dobijanje bronzane boje moguće jedino ako imate kupaći kostim iz dva dela, jer jednodelni kupaći kostimi prekrivaju veću površinu vašeg tela. U svakom slučaju, ako ne znate šta biste da izaberete, sigurni smo da jednodelni kupaći kostimi neće biti pogrešan izbor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *