Činjenica kažu da preko 80% devojaka i žena u celom svetu ima celulit. Što znači da celulit nije ništa što je strašno. Neko ga ima u većoj količini, nego ga ima u manjoj. Većinu devojaka i žena upravo nervira u mnogome ovaj celulit, zato što se ne osećaju privlačno, zato što nemaju dovoljno samopouzdanja i onda ih je sramota da se skinu u kupaći kostim. Pre svega, treba da znate da imati celulit nije ništa strašno i da to što su su drugi nametnuli da je to loše, da to loše izgleda,vi zaista ne treba da poverujete u to. Pre svega treba da volite svoje telo. Ako ga volite, onda je vaše telo spremno i za neke promene. Vi nećete zavoleti vaše telo i vas same ni nakon što se ukloni celulit. Onda ćete naći nešto drugo što ne valja. Dakle pre svega je važno da volite sebe, onda ste istinski spremni za promene i onda tačno znate šta želite. Kada to utvrdite, onda treba da znate da postoji nekoliko tretmana za uklanjanje celulita koji su u te kako efikasni i koji se koriste u različitim kozmetičkim salonima.

Maderoterapija

Maderoterapija je trenutno najpopularniji tretman koji se korsti u većini kozmetičkih salona. Naravno treba da znate gde možete da ga koristite, odnosno u kojim tačno kozmetičkim salonima treba da ga koristite. Ovaj tretman podrazumeva određenu vrstu masaže vašeg tela, drvenim elementima, koji su različitih oblika. Ti drveni elementi su predviđeni za različite delove vašeg tela. Kako funkcioniše ovaj tretman? Onaj ko je izuzetno stručan koristi drvene elemente i prelazi njima preko vašeg tela, malo intenzivnijim pokretima. Cilj je da vi sav taj celulit izbacite prirodnim putem, kroz svoj digestivni trakt. Zato ovaj tretman ubrzava metabolizam, ali i uklanja celulit i oblikuje vaše telo. Posle nekoliko ovih tretmana u kozmetičkim salonima, vaš gluteus će biti na nivou i bićete vrlo zadovoljni, a zatim nećete više primećivati celulit na vašem telu. Ali, samo zapamtite jednu stvar – radite maderoterapiju u proverenim kozmetičkim salonima.

Termostimulacija

Potrudili smo se da vam predstavimo nekoliko tretmana, koji uključuju različite aparate i preparate. Na redu je termostimulacija, koja zapravo uz pomoć infracrvenog zračenja prodire do potkožnog masnog tkiva i uklanja celulit i sve ono loše i nepotrebno na koži. Ovo je zapravo elektrstimulacija. Dakle, u ovom smislu ne radi ništa kontrektno kozmetičar, već to radi aparat, čiji su delovi prikačeni na vaše telo. Struja prodire do vašeg celulita i razbija ga. Postoji mnogo pozitivnih efekata ove terapije pored toga što uklanja celulit.

Lasersko uklanjanje celulita

Ovo je takođe veoma popularna metoda koja se primenjuje u mnogim kozmetičkim salonima. Dakle, kao što i samo ime kaže, ovaj tretman uključuje laser. Laserskim putem celulit se pronalazi, a zatim i razbija. Deo celulita se izbacuje metaboličkim putem, ali ono što je interesantno kod ovog tretmana, jeste da se drugi deo odbačenog celulita koristi za druge potrebe organizama, što je sjajno. Dakle, koristeći ovu terapiju u kozmetičkim salonima vi činite više dobrih stvari za sebe i za sopstveno telo. I u ovom slučaju je važno da izaberete dobar kozmetički salon, koji će apsolutno biti posvećen i predan radu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *