Primetili ste potrebu za povećanjem broja građevinskih poduhvata u industriji i to vam je pobudilo želju za otvaranjem sopstvene firme. Spremni ste da se bavite građevinskim poslovima, uslugama popravke, najma i zavšnih obrada kako biste postali profitabilni. Ali niste sigurni šta je sve potrebno za to. 

Kako izgraditi građevinsku firmu od nule

Da biste započeli građevinsku delatnost potrebno je da imate poslovni plan i prođete postupak registracije nakon svih suptilnosti. Pre svega, trebate znati specijalizaciju preduzeća kako biste se mogli fokusirati na potrebne mašine, građevinsku opremu, prostor i adekvatno osoblje. Pored  kancelarije i magacina biće vam potrebno osoblje koje vodi računa o računovodstvenoj i pravnoj oblasti, ali i specijalizovana lica za rad i upotrebu mašina. Proučavajući tržište uvek je dobro odabrati građevinsko područje koje zaista obećava, pa u skladu sa tim odabrati efikasno ime firme. Naravno, ovo nije lak zadatak i biće vam potrebno značajno ulaganje, a zatim strpljenje kako biste došli do profita.

Kako dobiti građevinsku dozvolu

Da biste dobili građevinsku licencu potrebno je da pripremite niz dokumenata koji svedoče o broju i kvalifikacijama kadra, opremi koju posedujete, ugovor o vlasništvu ili zakupu kancelarije i magacina, i licenci za građevinske radove koji imaju određeni stepen opasnosti. 

Iznajmljivanje telehendera – vaš put do profita

Kupili ste nekoliko građevinskih mašina i želite se baviti njihovim iznajmljivanjem. Telehender je jedna od njih kao najpraktičnija za sve potrebe na gradilištu. Pogodan za podizanje izuzetno teškog tereta i rad na velikim visinama, telehender može biti vaš put ka uspehu. Za iznajmljivanje telehendera cena može biti formirana prema satu, ali i modelu i njegovim pomoćnim delovima. Za različite zahteve i teške poslove upravo vi ćete klijentima ponuditi rešenje po meri. Imajući kvalitetnu građevinsku mašinu sposobnu za brz rad, lako se možete istaći u građevinskoj oblasti. Za iznajmljivanje telehendera cena može biti takva da vam otvara put ka poslovnim mogućnostima, proširenju firme i velikim građevinskim poduhvatima. Na primer, po satu možete naplaćivati od 30 pa sve do 50 evra. Prilagođavajući se potražlji i potrebama klijenata, za iznajmljivanje telehendera cena koja zadovoljava standarde će osigurati vašu dugoročnu dobit. 

Širok spektar usluga 

Pored telehendera koji se često koristi u građevinskim poduhvatima, biće vam potrebni i viljuškari, bageri, kiperi, mešalice za beton i sve ono što može biti korisno u izgradnji. Na sajtu  firme Sab doo možete pogledati i pronaći veliki izbor mašina za rad na visinama. Sve što služi za utovar i istovar, podizanje predmeta, kopanje i izgradnju možete obuhvatiti, i ponuditi klijentima širok spektar usluga. To će vam omogućiti da učestvujete u najrazličitijim radovima i remontima gradivši svoju reputaciju. 

Šta ćete pružiti vašim klijentima

Najveći izazov u građevinskoj oblasti biva promena koju želite da napravite u okolini. Da li je to nova zgrada, park ili nekakvo skladište? Za sve to, vaše građevinske mašine i oprema moraju biti u dobrom i redovno servisiranom stanju. Pruživši vašim klijentima mehanizaciju koja u toku rada neće otkazati od ključnog značaja može biti za budućnost posla. Moderna tehnologija i efikasne građevinske mašine koje olakšavaju rad, brzo podižu teret i skladište materijal, lagano se kreću po problematičnim terenima, odlično potiskuju zemlju – izvdvojiće vas od konkurencije. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *