Poklon kome ni jedna mama ne može da odoli

Ako u svom okruženju imate dete koja će uskoro proslaviti svoj prvi, drugi ili treći rođendan, predlažemo da razmislite o guralici triciklu kao poklonu. Bilo da je napolju sveže ili sunčano vreme, bez obzira da li se rođendan pada u letnjim ili zimskim meseca, guralicu za decu roditelji koriste preko cele godine,a izbor je baš veliki pa ćemo ih redom predstaviti.

Klasični tricikli za decu

Ukoliko je vaš slavljenik mališan od dve ili tri godine, klasični tricikli za decu su pravi izbor poklona. Obično napravljen od metalne konstrukcije, tricikl je dobro rešenje za uvežbavanje vožnje bicikla. Odličan za motoriku, obično lagan, tricikl za decu može biti izrađen i od plastike te mališani njime lako manevrišu. Ukoliko roditelji koriste automobil, eto i tu rešenja jer se lako pakuje u gepek, ali I u gradski prevoz. Ima ih u raznim bojama i glavno su prevozno sredstvo mališana u svim parkićima.

 

Multifunkcionalne guralice tricikli za decu

Odlično rešenje za prvi rođendan kojem će se najviše mame obradovati. U početku je guralica, ali tada ima I funkciju kolica za bebe. Mamama se dopada korpa za stvari, podesiva ručka, tenda a neretko i rotirajuće sedište koje im omogućava da gledaju u bebu kojoj je ovaj model tricikla guralice dostupan već od devetog meseca života. Ovaj tip tricikla guralice bukvalno prati I bebin rast i razvoj te vremenom se skida ručka pa dete može samostalno da vozi. U poslednjoj fazi postaje klasičan tricikl.

 

Bebi guralice za jačanje mišića i ruku i nogu

Poseban model guralica za bebe su autići koji nemaju pedale već mališan se odgurava sam u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Čim beba počne da puzi ova guralica je dobar izbor. Tu nema uloge roditelja već dete samostalno se vozika. I ovaj model guralice je dobro rešenje za sve aktivne mališane koje ne drži mesto, ali i one statične koje treba pokrenuti. Deci je u tom uzrastu potreban siguran oslonac, stabilna guralica, te igrajući se neprimetno jačaju ruke i noge što im omogućava i brzo prohodavanje kao i uspešnu igru.

 

Balans bike za starije mališane

Iako su pojedini modeli guralica ujedno i tricikli za decu, poslednjih godina veliki broj roditelja se odlučuje upravo za balans bike. Oni su namenjeni mališanima od 3 godine starosti. Ima ih plastičnih I sve više popularnih drvenih modela. Funkcionišu poput bicikla samo im nedostaju pedale pa deca su prinuđena da održavaju ravnotežu, vežbaju motoriku što doprinosi da im celokupna muskulatura jača.

 

Najprodavaniji tricikli za decu

Pored klasičnih, najprodavaniji su multifunkcionalni tricikli za decu. Kompleksniji modeli imaju mogućnost obaranja sedišta na nivo ležećeg položaja. Mekana sedišta sa dodatnim uloškom koji se skida kako beba raste, dodatna je oprema, baš kao I pokretljiva tenda I rotirajuće sedište. Bebama je vožnja u njima veoma prijatna, oni se od najranijih dana vežu za svoj tricikl koji kasnije I samostalno voze. Obično su od metalne konstrukcije, sa gumenim točkovima, a na tržištu je I veliki broj brendova, dok su cene pristupačne. Za sve one koji bi da obraduju roditelje I bebironce, ovakav model tricikla za decu je pravi izbor. Dodatnu funkcionalnost čine I sigurnosni pojasevi za bebe, tako da su roditelji bezbrižni a mališani sigurni u toku vožnje.

 

Ako razmišljate kako da obradujete i mališane i njihove roditelje, a cena od par hiljada se uklapa u Vaš budžet, razmislite o triciklu kao poklonu za ovogodišnji rođendan. Svima ćete izmamiti osmeh na licu, a o vašem poklonu će se dugo pričati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *