Kako to obično biva kada se približava Nova godina, glavno pitanje u glavama svakog od nas je to – gde ćemo za doček?! Da li odabrati kućnu varijantu koja je najjeftinija i nekako najlakša ili se odlučiti za doček u klubu ili u inostranstvu, večita je dilema i kako god da smo na kraju odlučili, ispostavi se da smo pogrešili.

Ipak, tako nešto nećemo dozvoliti sebi i ove godine već ćemo na vreme početi da planiramo svaki detalj kako bismo Novu godinu najzad dočekali srećni i zadovoljni svojim izborom za najluđu noć.

Doček Nove godine 2019 kod kuće…

Doček Nove godine kod kuće može da znači da se niste organizovali na vreme i da ste odabrali poslednju opciju koja vam je na raspolaganju, ali naravno da doček kod kuće može da bude i stvar vašeg izbora jer se tako osećate najbolje i najprijatnije, a baš u tom raspoloženju i želite da uđete u Novu godinu.

Ako slavite kod kuće, to ne znači da treba u potpunosti da se opustite i da vas baš bude briga šta ćete da obučete, šta ćete da jedete i šta ćete da radite. Osmislite sebi produktivno i zabavno veče sa odabranim društvom koje će se po nečemu ipak razlikovati od običnih sedeljki.

To znači da ćete pripremiti nešto svečaniju toaletu za sebe, a isto ćete zahtevati i od svojih gostiju, pripremićete malo raskošniju hranu nego što je to slučaj kada organizujete „movie night“, a nikada nije naodmet osmisliti i neku igricu ili aktivnost kako bi vam veče proteklo u dobrom raspoloženju. O da, računa se čak i igra istina-izazov!

Doček Nove godine 2019 u klubu…

Kada smo bili mlađi, Nova godina se obavezno morala dočekati u najboljem klubu u gradu, u najboljem društvu i, naravno, najboljoj toaleti. Posebno zanimljiv može biti doček Nove godine restorani Beograd. Atmosfera na dočeku Nove godine u restoranu može biti veoma pozitivna i razigrana, tako da razmotrite ovu opciju.

Ukoliko godinama niste čekali Novu godinu u nekom od najboljih gradskih klubova, hajde da to uradite ove godine i podsetite se starih dana. Ipak, i ovde treba biti oprezan jer, ako već plaćate doček u klubu, trebalo bi da mudro odaberete klub i to u odnosu na ponudu, ali i na vaš ukus i preferencije.

U skladu sa tim kako zamišljate savršen doček Nove godine u klubu, odaberite onaj koji će najviše odgovarati vašoj ideji, okupite društvo i krenite u provod! Naravno, ne zaboravite da se malo više potrudite i oko svog izgleda, čisto da sve bude u znaku lepe mladosti!

Putovanja za doček Nove godine 2019…

Ako nas pitate, Nova godina je najbolja kada je dočekate na nekom putovanju, u odabranom društvu. I čak, to ne mora da bude inostranstvo, već može da bude i putovanje po Srbiji – kako ste u mogućnosti.

Naravno, idealno bi bilo kada bi se Nova godina dočekala na nekoj egzotičnoj destinaciji, ali ako niste u prilici da zimu zamenite letom, sasvim je legitimno da pronađete alternativu u vidu „komšiluka“ ili zanimljive destinacije u zemlji. Planina, pa čak i drugi grad mogu da budu mala, ali promena koja će vam svakako prijati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *