Big Fashion Vidikovac

Na Vidikovcu je počela izgradnja najvećeg šoping centra u Srbiji. „BIG FASHION Vidikovac“ imaće više od 300 prodavnica renomiranih brendova. Pretpostavlja se da će radovi biti završeni 2019. godine i da će u proleće te godine biti i otvaranje ovog modernog i jedinstvenog šoping centra.

Ne samo da će „BIG FASHION Vidikovac“ biti najveći tržni centar u Srbiji nego i na Balkanu. Tržni centri kod nas i u okolini dobiće ozbiljnog konkurenta. Prema tome, ljubitelji šopinga, spremite se!

Impozantne brojke

Novi tržni centar na Vidikovcu trebalo bi da ima čak 3.000 zaposlenih. Procenjuje se da je ukupna vrednost investicije 150 miliona evra.

O neverovatnoj veličini ovog projekta govore sledeće brojke: ukupna površina tržnog centra „BIG FASHION Vidikovac“ biće 120.000 kvadratnih metara, dok će prodajni prostor zauzimati 70.000 kvadratnih metara. U skladu sa tim, biće potreban i veliki parking. Preciznije, više od 2.500 parking mesta biće u sklopu tržnog centra.

Poređenja radi, tržni centar Ušće prostire se na 50.000 kvadratnih metra prodajnog prostora i ima oko 150 prodavnica.

Zabava za celu porodicu, za ceo dan

„BIG FASHION Vidikovac“ nudiće mnoštvo zanimljivog sadržaja, pored samih prodavnica. Naime, ideja je da ovo bude mesto gde će cela porodica moći da dođe i provede kako želi jedan dan. Prema tome, u okviru kompleksa tržnog centra postojaće zabavni park, bioskopi, restorani, itd – sve na jednom mestu.

Kako će izgledati „BIG FASHION Vidikovac“?

Ovaj tržni centar biće objekat sa najviše dva nivoa, ali se velikim parkingom u nivou zemlje. Biće pozicioniran uz glavni put, zbog dobre vidljivosti i da bi se posetiocima omogućio najlakši i najpraktičniji pristup samom objektu.

Prodavnice će biti ukombinovane tako da pored onih sa skupljom robom ima i onih sa pristupačnim cenama i širokim asortimanom proizvoda. Možemo pretpostaviti da će se u tržnom centru naći brendovi koji su poznati na svetskom nivou i koji su svoje kupce našli i u Srbiji.

O kompaniji

Za izgradnju tržnog centra na Vidikovcu zadužena je kompanija BIG CEE Srbija koja je zapravo deo kompanije Big Shopping Centers Israel. Ova izraleska kompanija rukovodi mnogim svetskim šoping centara, tačnije u pitanju je 58 tržnih centara. BIG Shopping Centar u Novom Sadu i BIG FASHION Beograd u Višnjičkoj ulici takođe su njihovi uspešni projekti kod nas. U Srbiji posluju od 2007. godine.

U poslednjih godinu dana izgrađeno je nekoliko novih tržnih centara što svedoči da na našem tržištu postoji potražnja za ovim vidom kupovine.

Officijelni sajt projekta je Bigfashionvidikovac.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *