Nova godina u Meksiku? Zašto da ne? Ukoliko ste u prilici uvek treba da tragate za nekim daljim destinacijama, da osetite duh tih dalekih predela, da uživate u nekim prilično nestvarim i nezamislivim stvarima. Kažemo nezamislivim zato što se sve prekookeanske zemlje i te kako razlikuju od naših, po svim parametrima. Možda ćete u tim zemljama prepoznati nešto vaše, nešto sa čim ste se do sada susretali, možda će vas neki delovi podsećati na gradove koje ste ranije obilazili, ali osećaj nikada neće biti isti. Tako je i sa dalekim Meksikom. S vremena na vreme treba sebi priuštiti nešto novo i egzotično, a nećete pogrešiti ukoliko već za Novu godinu izaberete Meksiko. A evo i zašto:

Apsolutno ispunjeno putovanje od prvog do poslednjeg dana

Ukoliko se opredelite da Novu godinu provedete i pre svega dočekate u Meksiku, onda treba da znate da to neće biti samo jedno od onih klasičnih putovanja, gde samo odete na neko mesto kako biste samo to jedno veče dočekali 1. januar. Možda će vam ovde i najmanji doživljaj biti to samo veče dočeka Nove godine, bez namere da bilo šta u Meksiku nipodaštavamo. Ovo govorimo isključivo iz razloga što ćete toliko biti pod utiskom zbog svega što ste prethodno videli u Meksiku, ali i zbog entuzijazma u vezi sa tim šta ćete tek videti. Dakle, doček Nove godine na nekom trgu, na nekoj plaži u nekom zabačenom ili popularnom gradu Meksika može da bude “hajlajt” vašeg putovanja, a može da bude samo jedan u nizu “hajlajtova” sa ovog predivnog putovanja. Putovanja u Meksiko su veoma dobro osmišljena i svaki trenutak vam je ispunjen. Prpremiti se dobro, zato što ćete toliko toga da vidite, toliko ćete toga da čujete, da ćete se sa tog putovanja vratiti potpuno drugačiji, sa iskustvom koje ne može ni da se meri ni sa čim drugim.

Priroda Meksika – jezera i pećine koje će vas ostaviti bez reči

Zamislite najlepše predele u prirodi, najlepše boje šuma, jezera, najdivinije pećine. Sve to, samo mnogo lepše i nestvarnije i nego što možete da zamislite postoji u Meksiku. Bez bilo kakvih preterivanja. Bilo da ste ljubitelj prirode, boravka u prirodi i bilo da ste na nekom višem nivou povezani sa prirodom ili ne, prirodna dobra u ovoj zemlji vas neće ostaviti ravnodušnim. The Cenote je naravno najpoznatije jezero i naravno da je nezaobilazna turistička destinacija. Ovo jezero se nalazi u pećini, a kada uđete osetićete se kao da ste zakoračili u raj. Zašto na ovakvom mestu ne biste započeli svoju novu godinu, godinu koja će biti ispunjena još lepšim stvarima?

Zabava, muzika, sreća – Meksiko

A šta drugo želite da radite na kraju godine nego da zapevate što je sve ružno prošlo, što ste mnogi stvari stoički izdržali i preživeli i što ste konačno spremni da uplovite u nove pobede. Muzika, zabava na ulicama glavne luke Meksičkog zaliva će vas još više motivisati i oraspoložiti. Shvatićete da život ima još mnogo toga da vam ponudi, ali u tom trenutku nećete ništa želeti, jer ćete imati sve. Eto, takve su nove godine u Meksiku.

One Reply to “Zašto bi Meksiko trebalo da bude vaša destinacija za Novu godinu?”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *