Naocare za vid

Kada je u pitanju dobar izgled, stil kojem se većina divi i koji je prilično zapažen, jedno je sigurno, radi se o osobi koja ume da iskoristi različite aksesoare u svojim svakodnevnim ili odevnim kombinacijama za neku posebnu priliku. Kada uspete da iskoristite određene modne dodatke na pravi i dobar način, onda i jedna najjednostavnija i kombinacija koja ne izgleda privlačno, postaje nešto što većina želi da isproba i ponese.

U svemu tome postoje najrazličitiji aksesoari koji vam priskaču u pomoć, od torbi, manjih i većih, ešarpi i marama, raznoraznog nakita kojim možete sasvim da promene izgled svakog odevnog komada, međutim, i pored njih, postoje brojni predmeti koje sa sobom nosite skoro svakodnevno, a koji mogu da vam pomognu u nameri da izgledate inovatinvno, i ono najvažnije, dobro stilizovano.

Naočare za vid

Najpre, naocare za vid su na prvom i najvažnijem mestu predmet koji vam omogućava da funkcionišete sasvim normalno i nesmetano, usled postojanja manje ili veće dioptrije koja svakome pravi smetnje. Međutim, naočare za vid su nekada bile predmet koji se teško nalazio na nečijem licu, često se dešavalo da mnogi odbijaju da ih nose zbog mišljenja da kvare izgled, dok su danas one definitivno postale nešto što je I te kako prihvaćeno, pa se mnogi odlučuju da ih nose, iako nemaju problem sa vidom i očima uopšte. Samim tim, naočare z avid jesu nešto što u velikoj meri može da učini da imate bolji izgled i bolji stil, jer imate modni dodatak koji u velikoj meri može da upotpuni neku odevnu kombinaciju. Budući da postoje najrazličitiji oblici, od onih sasvim jednostavnih, do nekih veoma neobičnih, postoje mogućnosti da okvire naočara za vid osmislite i sami, tako se i uvećava mogućnost toga da vaše naočare budu više aksesoar i dodatak kombinacijama, nego zdravstvena potreba.

Privesci za ključeve

Jedan od odličnih načina da upotpunite neki deo svog autfita jesu upravo neki veći i zanimljivi privesci za ključeve. Iako su uvek korišćeni baš za svoju namenu, često su se nalazili na rančevima đaka i studenata, pa se ta praksa prenela i na modni svet, zbog čega se kod devojaka često mogu videti jedan ili više privezaka na nekoj manje ili više elegantnoj torbi, pa čak i na farmerkama, a posebno su u poslednje vreme kao modni dodaci postali popularni privesci od krzna u vidu veće krznene lopte. Eto još jednog načina da nešto što imate u svojim torbama, džepovima, iskoristite kao aksesoar za bolji izgled.

Perlice

Ukoliko volite sve one uradi sam/a projekte, kojih i te kako ima svuda na internet, onda će vam se neke od ovih ideja sigurno dopasti, ako već i nisu postale deo vaše rutine. Perlice se često nalaze na garderobi, nebitno da li se radi o nekim perlicama od stakla, plastike ili nekog drugog materijala. Međutim, ne morate ih uvek nabavljati u pozamanterijskim radnjama, već možete malo pretražiti i svoj dom. Sigurno ćete pronaći neke zanimljive, čak i unikatne perlice na brojnim dekorativnim predmetima koji su vam dosadili u kući, od nekog nakita, stare odeće, te ih tako možete skloniti sa njih I iskoristiti za nove, modne svrhe. Prikačite ih iglom i koncem na farmerke koje su klasičnog izgleda, na nekoj jednobojnoj majici ili jednostavno napravite novi komad nakita, pa ćete tako imati nešto sasvim novo u svom ormaru i nešto novo čime ćete osvežiti svoj stil. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *