Vino case kutija

Šta se nalazi u drvenoj kutiji? Pustite mašti na volju!

Ambalaža vina govori o kvalitetu koji se u njoj nalazi. Način na koji je vino spakovano treba da priča o njegovoj ekskluzivnosti i vrhunskom procesu u kom je nastalo. Ima istine u onome da je „prvi utisak najvažniji“.

Ukoliko se odlučite za drvenu ambalažu, dobićete vrhunsku prezentaciju proizvoda kupcima.

Zašto drvena ambalaža?

Minimalizam drvene ambalaže omogućava vinu da sve vreme bude u prvom planu, a istovremeno ga štiti od spoljnih uticaja i mogućih oštećenja. Drvena ambalaža u sebi ima nešto od tradicionalnog, starinskog, „retro“ duha, a istovremeno je moderna u svojoj jednostavnosti.

Vino u drvenoj ambalaži je vino sa stavom – ono koje govori da je reč o ekskluzivnom proizvodu vrednom pažnje, toliko vrednom da je morao dodatno biti spakovan u drvenu kutiju koja štiti njegov kvalitet.

Drvena kutija je način komuniciranja. Nama se preko nje govori o originalnosti i unikatnosti vina koje je u njoj spakovano. Zbog toga ne treba zanemarivati uticaj koji pakovanje može imati na kupce. Drvena ambalaža definitivno neće proći nezapaženo.

Koje su prednosti drvenih kutija?

Drvene kutije pružaju još jednu mogućnost – u njima može da stane još nešto sem vina. Naime, pružaju dodatne mogućnosti pakovanja, pa se u drvenoj kutiji može naći dodatni poklon za onog kome je vino namenjeno. Može biti ispunjena ukrasnim papirom, laticama cveća, konditorskim proizvodima ili nečim još kreativnijim.

Pored drvene kutije nisu potrebne dodatne ukrasne kese koje često mogu da naruše izgled vinske ambalaže, jer poseduje sopstvene ručke koje olakšavaju transport. Drvena ambalaža se može i personalizovati na raznorazne načine. Na primer, na njoj se može ugravirati željeni sadržaj, i to laserom.

Pored toga, ona je namenjena za ponovnu upotrebu i napravljena je od materijala koji se mogu reciklirati. U njoj mogu da stanu vinske flaše različitih veličina, pa se može reći da se odabirom drvene ambalaže „ubijaju dve muve jednim udarcem“.

Kome je potrebna ovakva vrsta ambalaže?

Drvena ambalaža potrebna je onima koji prodaju ekskluzivna vina, jer samo ona može da bude u skladu sa kvalitetom tog proizvoda i time predstavlja njegov odgovarajući okvir.

Ovakva vrsta ambalaže je idealan izbor za one koji žele da posebnim poklonom iznenade poslovne partnere ili stalne klijente.

Bez obzira da li su vam potrebne kutije za jednu vinsku flašu ili za dve vinske flaše i bez obzira na to zbog čega su vam potrebne, one nude kreativno i elegantno vizuelno rešenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *