toalet

Često se misli da su toaleti najdosadnija prostorija u kući i da na uređenje toaleta ne treba obraćati posebnu pažnju. Međutim, oni mogu biti itekako kreativno osmišljeni, zanimljivi i privlačiti pažnju, a dokaz toga su sledeći toaleti.

Ovi kreativno osmišljeni toaleti pokazuju da toaleti ne moraju da budu najobičnije prostorije sa jednostavnim elementima. Zašto toaleti, kada su već neophodni, ne bi bili prostor za oslobađanje kreativnosti i dizajnerskog talenta?

    • Saobraćajni čunj može biti upotrebljen i u uređenju toaleta. Može da služi kao zamena za donji deo wc šolje. Ukoliko slučajno negde u kući imate saobraćajni čunj koji ne znate kako da upotrebite, eto ideje. I pojas za spasavanje može da posluži kao solidna daska za wc šolju.
    • Za ljubitelje humora, tu je i wc šolja dizajnirana tako da kad sednete na nju izgleda kao da sedite na ženskom krilu. Za one smelije, wc šolja koja ima oblik ajkuline glave sa sve zubima može biti interesantna. Oni koji vole crni humor verovatno će voleti i toalete izgrađene u obliku mrtvačkog kovčega.
    • Skroz neverovatno mesto za postavljanje toaleta svakako je vrh neke visoke i neprohodne planine, ali postoje ljudi kojima je palo na pamet da i ovde izgrade toalete. Jedini koji će ih koristiti definitivno su planinari, i to oni ekstremni.
    • Svim muzičarima može biti zanimljiv toalet napravljen isključivo od muzičkih instrumenata. Tako je, na primer, wc šolja izgrađena od saksofona, daska wc šolje od činela, vodokotlić od nota, a sa strane su razne nephodne sitnice napravljene od klavirskih dirki.
    • Postoje i toaleti napravljeni tako da onima koji ih koriste bude što udobnije, pa wc šolja liči na udobnu, luksuznu fotelju.
    • Ukoliko ste stalno zauzeti poslom i ne smete sebi da dozvolite ni minut predaha, tu su toaleti specijalno dizajnirani tako da u njima imate telefone, kompjuter, faks mašinu, štampače, itd. U grupu onih koji nemaju vremena za gubljenje spadaju i gejmeri, pa i za njih postoji posebno dizajnirani toalet gde je sve što im je neophodno spojeno sa kompjuterom na kom mogu da igraju igre.

 

Tip Top mobilni toalet
Tip Top mobilni toalet
  • Postoje i zanimljivi javni toaleti koji u napravljeni tako da oni koji su u njemu vide sve što se dešava napolju, a oni koji prolaze pored toaleta ne mogu da vide šta se dešava unutra. U pitanju je neka vrsta zatamnjenih stakala. Da li biste se usudili da koristite ovakav javni toalet?

 

  • Pokretni toalet zakačen na neko prevozno sredstvo, poput bicikle, motora ili auta, može biti od velike pomoći prilikom putovanja.

 

  • I pivopije toalaet za trku imaju! Dizajnirani su pisoari koji bi bili ugrađeni u šank za kojim sede posetioci bara ili kluba, pa ukoliko žele da celu noć uživaju u pivu, ne moraju da idu do posebnog toaleta u okviru istog objekta.

 

  • Firma Tip Top iz Beograda osmislila je posebne držače za pokretne WC kabine kojima ih kranom penju na gradilišta višespratnica u izgradnji i time optimizuju radno vreme radnika.

 

  • Ako toliko volite svog partnera/partnerku toliko da ne želite sa njima nikad da se rastanete, pa čak ni u toaletu, onda će dve spojene wc šolje biti idealne da to i ostvarite.

 

  • Od luksuznih toaleta najviše pažnje privlače oni koji su u potpunosti napravljeni od kože, svile i ostalih skupocenih materijala, uključujući i drago kamenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *