Biznis Centar Economy.rs Diskusije Video Intervju Vreme O nama | Marketing | Economy.rs mobile Economy.rs za mobilne
Economy.rs marketing
VESTI BERZA RADA BIZNIS KATALOG BIZNIS MALI ŽIVOT I STIL SOFTVER EDUKACIJA KNJIGE POSLOVNI SERVISI


Economy.rs > E-poslovanje > IT Vesti >


Lejdi Gaga - prvi album u formi aplikacija


Teme u članku: Lejdi Gaga, muzika, Artpop, mobilne aplikacije, mobilni telefoni, Apple iPhone, Apple iPad, Android

Lejdi Gaga - prvi album u formi aplikacija CD je mrtav, a ni mp3 više nije dovoljno 'in' – Gaga će novi album objaviti kao multimedijalni projekat.

ARTPOP u prodaju kreće početkom 2013., ali ako očekujete samo standardno CD i mp3 izdanje, varate se – Lady Gaga najavljuje čitav spektar izdanja na kojima će se u pojaviti njezin novi LP, a na svojoj društvenoj mreži Little Monsters napisala je:


- Uzbuđena sam što vam mogu reći da će ARTPOP biti multimedijalno iskustvo koje dolazi u različitim oblicima. Glavni način za uroniti u ARTPOP biće preko aplikacija.

Album će, najavljuje Gaga, izaći u formi 'appova' za iPad, iPhone, mobilne telefone i kompjutere kompatibilne s aplikacijom koja će omogućiti chat, gledanje kratkih filmova za svaku pesmu, dodatnu muziku, igre, modni info, magazine...

Reč je o interaktivnom iskustvu, ali nezavisno od njega izaći će i tradicionalno fizičko i digitalno izdanje za one koji nisu vični korišćenju aplikacija, mada će ona biti jedinstvena i posve drukčija od 'app izdanja'. (Economy.rs, 8. septembar 2012.)

Postavio: Economy.rs. Pratite nas na Facebooku i Twitteru, kao i putem našeg mobilnog sajta
Povezane vesti
- Šesnaestogodišnjak zarađuje za život razvijajući aplikacije
- Kako da ubrzate vaš Android uređaj
- Pet saveta za savršenu fotografiju na mobilnom telefonu
- Polovni smartphoni prepuni privatnih podataka
- Održavanje baterije smartfona

Najnovije vesti

Google Street View dostupan u SrbijiGoogle Street View dostupan u Srbiji
Google Street View servis sada je dostupan u Srbiji.
Kako da budete bezbedni tokom letovanjaKako da budete bezbedni tokom letovanja
Leto je u punom jeku a to znači da će se mnogi ljudi uputiti na zaslužene odmore. Pa ipak, kao što treba da proverite savete za zdravlje pre putovanja na drugi kraj sveta, isto tako bi trebalo da povedete računa o „vakcinaciji“ protiv bilo kakvog rizika od sajber-infekcija na vašem putovanju.
Besplatno korišćenje m-banking i e-banking aplikacija za Vip korisnikeBesplatno korišćenje m-banking i e-banking aplikacija za Vip korisnike
U saradnji sa nekoliko najvećih banaka u Srbiji, Vip je svojim postpejd korisnicima obezbedio besplatan internet saobraćaj prilikom korišćenja e-banking i m-banking aplikacija.
Kako se smejete na internetu?Kako se smejete na internetu?
Neki od nas imaju prijatelje koji zaista izgovaraju 'lol' kada je nešto smešno 'u stvarnom životu', neki od nas neće da priznaju da se i nama omakne, a iz godine u godinu tako nešto postaje sve prihvatljivije.
Kako da ubrzate vaš Android uređajKako da ubrzate vaš Android uređaj
Pročitajte nekoliko saveta pomoću kojih možete da optimizujete i poboljšate rad bilo kojeg pametnog telefona ili tablet računara koji radi na Android operativnom sistemu.
Pet saveta za savršenu fotografiju na mobilnom telefonuPet saveta za savršenu fotografiju na mobilnom telefonu
Ne morate da budete profi fotograf, niti da imate profesionalni aparat da biste uhvatili dobru sliku.
PickboxTV: prva regionalna internet televizijaPickboxTV: prva regionalna internet televizija
Korisnici će za 5 evra mesečne pretplate imati pravo na 3000 sati ekskluzivnog TV sadržaja, bez reklama.
Čemu uopšte služe pametni satovi…Čemu uopšte služe pametni satovi…
Ili zašto pametni satovi još nijesu popularni? To pitanje postavili su i u magazinu Time. Kao odgovor, ponudili su četiri moguća razloga.
MindRDR: Google Glass od sada moguće kontrolisati i mislima [VIDEO]MindRDR: Google Glass od sada moguće kontrolisati i mislima [VIDEO]
Za popularni gedžet pojavila se aplikacija koja će moždane talase pretvoriti u komande. Kako bi mislima kontrolisali Google Glass neophodan je još jedan gedžet pod nazivom Neurosky.
'99 dana slobode': Da li biste mogli bez Facebooka 99 dana?'99 dana slobode': Da li biste mogli bez Facebooka 99 dana?
Da li biste mogli bez Facebooka 99 dana? Holandska neprofitna organizacija “99 dana slobode” pozvala je korisnike Facebooka da ne koriste društvenu mrežu 99 dana zaredom i da zatim kažu kako je ovaj privremeni “raskid” uticao na njihovo raspoloženje.
Google Street View nastavlja sa fotografisanjem u SrbijiGoogle Street View nastavlja sa fotografisanjem u Srbiji
Počevši od danas, Google vozila će nastaviti sa vožnjom kroz Srbiju, dodajući nove snimke na materijal prikupljen prošle godine u tri velika grada Srbije: Beograd, Novi Sad i Niš. Istovremeno, voziće se i kroz već pokrivena područja, kako bi se obezbedile svežije i preciznije fotografije.
Polovni smartphoni prepuni privatnih podatakaPolovni smartphoni prepuni privatnih podataka
Avast je sproveo malo istraživanje čiji je cilj bio da provere koliko se privatnih podataka može spasiti s prethodno obrisanih (formatiranih memorija) smartphonea s Android operativnim sistemom.
Kickstarter ludilo: Više od 36.000 dolara za salatu od krompiraKickstarter ludilo: Više od 36.000 dolara za salatu od krompira
Sve je počelo kao šala: Zak Dendžer Braun je preko internet stranice Kickstarter zatražio 10 dolara "da napravi salatu od krompira".
Ručak sa Stivom Džobsom? Ne, hvalaRučak sa Stivom Džobsom? Ne, hvala
Stiv Džobs bio je vizionar i genijalac, ali bio je poznat i po svom teškom karakteru i odnosu prema radnicima zbog kojeg su ga često izbegavali.
Održavanje baterije smartfonaOdržavanje baterije smartfona
Gotovo svi smatramo da je smartfon jedan od najvažnijih i najkorisnijih uređaja kojeg posedujemo. Ali on, kao i većina ostalih elektronskih uređaja je zavisan od izvora napajanja.
Facebook je sprovodio stotine eksperimenata nad korisnicimaFacebook je sprovodio stotine eksperimenata nad korisnicima
Nakon nedavnog otkrića da su brojni korisnici najpopularnije društvene mreže bili Zukerbergovi 'miševi za eksperimente' u istraživanju ponašanja na Facebooku (o čemu nisu imali pojma), juče su objavljene nove informacije o eksperimentima koje je ova kompanija sprovodila nad delom svojih korisnika.
Zašto radnici Google-a vole ovu kompanijuZašto radnici Google-a vole ovu kompaniju
Nekadašnji, ali i sadašnji, zaposleni u Googleu na sajtu Quora otkrili su prednosti rada za ovu kompaniju.
Apple odobrava plaćanje putem BitcoinaApple odobrava plaćanje putem Bitcoina
Iako se Apple ranije čvrsto protivio Bitcoin aplikacijama, pa ih je povukao prodaje uprkos iznimnom uspehu koji je imala Bitcoin wallet aplikacija sa 120.000 preuzimanja, u svetlu nedavnih regulatornih promena u SAD ovaj svetski gigant rešio je da revidira svoju politiku i omogući korisnicima da Apple aplikacije kupuju isto kao što kupuju i druge elektronske proizvode i servise na internetu, putem bitcoina.
Srpski gejmer: Odlučan, perfekcionista, dinamičan i 'noćna ptica'Srpski gejmer: Odlučan, perfekcionista, dinamičan i 'noćna ptica'
Ukoliko ste se ikada zapitali koje su glavne odlike prosečnog srpskog gejmera, sada to možete saznati. On je mlad, odlučan, dinamičan, perfekcionista, dobro informisan i „noćna ptica“. Ovo su samo neki od rezultata istraživanja Game On, najnovijeg istraživanja sprovedenog u Srbiji od strane kompanije Intel u saradnji sa vebsajt i gejming forumom Benchmark.
U Srbiji je stopa piraterije niža za 3% u odnosu na 2011. godinuU Srbiji je stopa piraterije niža za 3% u odnosu na 2011. godinu
Prema rezultatima IDC studije objavljenim 24. juna 2014. čak 69 odsto softvera instaliranog na računarima u Srbiji u 2013. godini nije imalo odgovarajuću licencu. Ako ove procente pretvorimo u novac, dolazimo do tržišne vrednosti 70 miliona američkih dolara.
Telekom Srbija: pretplata za fiksni telefon poskupljuje na 659 dinaraTelekom Srbija: pretplata za fiksni telefon poskupljuje na 659 dinara
Kompanija Telekom Srbija uvodi promene u fiksnoj telefoniji uz korekciju cena pretplate i načina tarifiranja. Istovremeno, BOX paketi će biti unapređeni i prilagođeni različitim potrebama korisnika.
Google Android u telefonu, automobilu, televizoru - dobro ili loše?Google Android u telefonu, automobilu, televizoru - dobro ili loše?
U svakoj čorbi mirođija, glasi narodna izreka i potvrđuje sumnjičavost mnogih svetskih IT stručnjaka i analitičara da se Google, od najvećeg svetskog inovatora pretvara u korporaciju 'gladnu samo novca', uz prikazivanje dominacije na mnogim poljima.
LG Electronics predstavio LG G3 u SrbijiLG Electronics predstavio LG G3 u Srbiji
Kompanija LG Electronics (LG) danas je predstavila najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije.
Kako vlasti širom sveta špijuniraju mobilne telefoneKako vlasti širom sveta špijuniraju mobilne telefone
Ruski proizvođač antivirusa kompanija Kaspersky Lab i Citizen Lab Univerziteta u Torontu objavili su analize alata za nadzor mobilnih uređaja koje italijanska firma Hacking Team prodaje državama, policijama i obaveštajnim služabama širom sveta.
Neobezbeđene WiFi mreže i javni punjači za baterije: kako se zaštititiNeobezbeđene WiFi mreže i javni punjači za baterije: kako se zaštititi
Kako je prenos podataka u romingu mobilnih telefona uglavnom veoma skup, mnogi putnici na Svetski kupu u Brazilu verovatno će se odlučiti da koriste samo besplatne Wi-Fi pristupne tačke, a verovatno neće puno razmišljati o bezbednosti.
Kosmos u orahovoj ljusci Kosmos u orahovoj ljusci
Autori: Stiven Hoking
Ruski medvjedi i somalski morski psi Ruski medvjedi i somalski morski psi
Autori: V. Tanzi
Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu
Autori: P. Kotler, J. T. Bowen, J. C. Makens

Prodavnica softvera

Kaspersky Internet Security 2013 Kaspersky Internet Security 2013
Proizvođač: Kaspersky
Bitdefender Total Security 2013 Bitdefender Total Security 2013
Proizvođač: Bitdefender
ESET NOD32 Antivirus 5 ESET NOD32 Antivirus 5
Proizvođač: ESET

NAJPOPULARNIJE VESTI

euro
Najmoćniji poslovni ljudi u regionu
bogatstvo
20 razlika između bogataša i običnih ljudi
isak asimov
Predviđanja Isaka Asimova za 2014. su jezivo tačna
antioksidansi
Geni su čudo: Evo šta sve nasleđujemo od roditelja
Pratite nas
Unapredite
svoje poslovanje
na Internetu
BiznisCentar.net web hosting
Web hosting
BiznisCentar.net web dizajn
Izrada web sajtova
BiznisCentar.net registracija domena
Registracija domena
BiznisCentar.net optimizacija sajta za pretrazivace
Internet marketing
VIDEO
Društveni eksperiment: da li biste vratili novčanik? [VIDEO] Društveni eksperiment: da li biste vratili novčanik? [VIDEO]
Adrian Gruška je YouTube zabavljač koji je napravio zanimljiv eksperiment u Adelejdu. Hteo je da vidi da li je više dobrih ljudi koji će mu vratiti novčanik kada ga ispusti na ulici, ili će ipak biti više onih koji će iskoristiti priliku i postupiti loše.
Brutalna reklama za sigurnu vožnju koja ne sme se da se emituje pre 21 časa [VIDEO] Brutalna reklama za sigurnu vožnju koja ne sme se da se emituje pre 21 časa [VIDEO]
Autori kampanja za sigurnu vožnju često pribegavaju drastičnim porukama kako bi naterali vozače da poštuju saobraćajne propise.
Testiranje Brazuke u NASA tunelu [VIDEO] Testiranje Brazuke u NASA tunelu [VIDEO]
Brazuca, fudbalska lopta kompanije Adidas kojom će se igrati na predstojećem FIFA Svetskom prvenstvu donosi nam do sada neviđeni dizajn koji uključuje šest termički vezanih ploča i površine u obliku mikro-teksture.
Ostali video-sadržaji
Aleksandar Dragišić Aleksandar Dragišić, direktor Zavoda za zaštitu prirode Srbije
Iako je Srbija bogata prirodnim dobrima ona nisu u dovoljnoj meri zaštićena a mogućnosti i načini zaštite su stalni izazov
Dragoljub Simonović Dragoljub Simonović, generalni direktor Železnice Srbije AD
Mi ćemo u narednom periodu ulagati u razvoj pruga, posebno na onim mestima koja su kritična za železnički saobraćaj, i kupiće se i nove mašine radi udobnosti saobraćaja.
Milorad Soldatović mr Milorad Soldatović, predsednik opštine Opovo
Prioritetni zadatak Opova, jeste da stvori ekonomske pretpostavke budućeg održivog razvoja...

Economy.rs marketing