Forumi za sve vrste diskusija o privrednim kretanjima u Srbiji, regionu i svetu
Niste prijavljeni.
ako ima netko zainteresiran neka se javi na zagreb_111@net.hr
kao graanin RH imam pravo na kupovinu paketa od 38.000 kn kao i ostali graani. Ako je netko zainteresiran da ih otkupi od mene uz naknadu neka se javi na mail jer ja nemam taj kapital da ih kupim.
Stvar se rjesava kod javnog biljeznika na nacin da se sklopi ugovor izmedu mene i zainteresirane strane da ja prenosim dionice bez naknade nakon razdoblja od godinu dana.....
detalje preko maila...
Nije na forumu
Pa ljudi se ubie po hrvatskoj da nadju one koji ne uestvuju u kupovini akcija HT, dodue, verovatno malo nude za uslugu ![]()
Mislim da si malo zakasnio, upis se zavrava u etvrtak, a i komplikovano je, ko bi ti dao tol'ke pare na osnovu jednog post-a na forumu.
Nije na forumu
Mozes li da nam otvoris stranicu koja je navedena u jednom od postova na kojoj su uslovi kupovine i dokumentacija koja se trazi. Ja imam hrvatsko drzavljanstvo, ali ne stanujem u Hrvatskoj. Da li ce domovnica i moj pasos zavrsiti stvar?
Nije na forumu
velimirm upisano:
Mozes li da nam otvoris stranicu koja je navedena u jednom od postova na kojoj su uslovi kupovine i dokumentacija koja se trazi. Ja imam hrvatsko drzavljanstvo, ali ne stanujem u Hrvatskoj. Da li ce domovnica i moj pasos zavrsiti stvar?
mora da bude i prijavljen u hrvatskoj, lini dokument sa slikom i jmbg, najblie za upis ti je erste banka u upanji ili vukovaru, pretpostavljam.
Upis traje do 27. septembra.
ima puno toga na njihovom forumu www.mojnovac.com (nije reklama)
Nije na forumu