Forumi za sve vrste diskusija o privrednim kretanjima u Srbiji, regionu i svetu
Niste prijavljeni.
Nisam nasao u naslovima ovu temu, ako ipak postoji, izvinjenje.
Gledam na sajtu NBS prosecne zarade, ukljucim digitron i dodjem do za mene zanimljivog podatka!?
Ovo sve u grubo, ne interesuje me kurs (koliko je to bilo, a koliko je sad evra, rast cena i drugo...)
Od januara 2004, do oktobra 2007, prosecna zarada po zaposlenom u Srbiji je porasla za 137,78%???
Moja je za taj period porasla 19,23%?
Pitao sam poznanike i nikome nije plata porasla 137,78%.
Ako imate volje molio bih da mi odgovorite koliko vam je zarada porasla u tom periodu, ne interesuje me kolika vam je plata vec cisto procentualno, da vidim dal' sam ja ovca ili o cemu se ovde radi???
Hvala
Nije na forumu
Manje se isplauje na crno...?
Nije na forumu
to Zormi ree, plata ti je ostala ista, ali je sada cela (ili bar vei deo) legalna.
Ili, ako se ne varam, najvee poveanje prosene plate je dolo zbog bankarskog sektora.
Veliki broj novih radnih mesta po bankama, sa platama daleko iznad proseka je dovelo do poveanja prosene plate.
Poslednje editovanje od Mordred (2008-01-11 23:40:31)
Nije na forumu
Takodje treba imati u vidu i plate zaposlenih u drzavnoj administraciji, btw, zato je cini mi se i bilo neslaganja oko drzavnog budzeta za 2008.
Nije na forumu
interesuje me kako utvrditi kod privatnog preduzetnika prosecnu neto zaradu ako je na primer osnovica na koju se uplacuju doprinosi (35.80%) zbirno i porez na dohodak gradjana 10%.....66.000.00 dinara.Molim ako neko moze da mi odgovori.pozdrav
Nije na forumu
dusaniveljko upisano:
interesuje me kako utvrditi kod privatnog preduzetnika prosecnu neto zaradu ako je na primer osnovica na koju se uplacuju doprinosi (35.80%) zbirno i porez na dohodak gradjana 10%.....66.000.00 dinara.Molim ako neko moze da mi odgovori.pozdrav
Nije na forumu