Forumi za sve vrste diskusija o privrednim kretanjima u Srbiji i Crnoj Gori i svetu
Niste prijavljeni.
Ovo se pokrenulo jos 22 feb. Ne vidim da je neko komentarisao
Ispravite me ako gresim. Cena je daleko ispod knjigovodstvene.
Zna li neko vise o ovoj artiji.
Nije na forumu
Kada se otvara nova tema uobicajeno je u naslovu napisati i skraceni naziv, u ovom slucaju AGRC.
Sto se tice firme:
U 2005 pocinje pozitivan trend poslovanja (povecani prihodi, povecana dobit...). Cekamo objavljivanje rezultata za 2006. Mozda ovo "budjenje" akcije ima veze i sa tim.
Inace proizvodnja semenske robe ima perspektivu na ovim prostorima. Imovinu firme cine fabrike u Novom Sadu, Kuli, Titelu i Backom Jarku i hmeljarnici u okolini NS.
Vecinski vlasnici:DSD Tobacco i EUROMOND.
Nije na forumu
U pravu si kods Zamolio bi moderatora da ubaci AGRC u naslov
EUROMOND bi trebala da bude firma iz HR ?
Nije na forumu
Firma koja godisnje prihodi preko 20 miliona eura definitivno zasluzuje da vredi vise od trenutnih 4.33 miliona eura...u prospektu http://www.belex.co.yu/prospekti/AGRC___.html se vidi da je isla ponuda za preuzimanje po 3756 din po akciji u 2005.,drzavni paket je na 3000 ako strada,uz lep free float i 1125 akcionara,moze da bude vise nego zanimljivo,potcenjeno jeste definitivno,za sada su ga nanjusili HPB,HYPO AG i SENZAL,u poslednjih nedelju dana se jako lepo trgovalo sa ovom hartijom,ispraticemo...
Nije na forumu
Agrocoop je kupio hemovet od hemofarma? Ili grešim?
Nije na forumu
Danas čišćenje tržišnim nalozima i skok od 20%. Trenutni p/b je 0.47.
Slično i na Agrobačkoj. Očigledno da ima još prostora za rast kod obe hartije.
Izgleda da će 2007. biti dobra za ove "agro" akcije, a pri tom ne mislim samo na ove dve hartije.
Nije na forumu
zappa upisano:
Koliko ja znam Agrocoop je kupio Banat seme - Zrenjanin, a Banat je kupio Hemovet.
Nije na forumu
No Limit upisano:
EUROMOND bi trebala da bude firma iz HR ?
Greška!!! Nije EUROMOND nego EUROPAMONT (ono MONT je od MONTENEGRO). To je firma čiji je vlasnik šiptar iz Crne Gore (inače tamo mu se firma zove Rokšped, i tamo se bavi poslovima sa naftom i prodajom VW vozila), koji je pokupovao puno zemlje (poljoprivrednih preduzeća) po Vojvodini. Znam još stvari o tome ali neću ovako javno pošto nije baš afirmativno. Koga interesuje još nešto o tome mogu ukratko da mu pustim na mail ako ga zanima.
Nije na forumu
erichser, mozes meni poslati.
Htio sam uci po 1600 ali pustio premali nalog, nakon toga mi bilo skupo (zbog toga sto je preko godinu dana stajala na 3000 ponuda i nitko ni da primirise) a vidi sad... Na kraju cu ulaziti po 3000 ![]()
Nije na forumu
Abu ali upisano:
erichser, mozes meni poslati.
Htio sam uci po 1600 ali pustio premali nalog, nakon toga mi bilo skupo (zbog toga sto je preko godinu dana stajala na 3000 ponuda i nitko ni da primirise) a vidi sad... Na kraju cu ulaziti po 3000
kolega, što očekujete od ove akcije? vidim da su se zanimljivi igrači pojavili u prvih deset.
Nije na forumu
Nazalost trenutacno nemam previse vremena pratiti burzu i malo bolje proanalaizirati, ali nakon pada cijene sa 3000 na 1600 nisam mogao odoljeti a da je ne uzmem pogotovo ako se pogleda bilanca. Ako probije cep na 3000 po meni to ide gore (npr. VZAS, BIPB relativno slicne slituacije). HPB je usao na 1600 a Hypo prosjek cca 2000 (on je i rusio). I naravno, ako rezultati budu dobri za 2006 (ako se nastavi trend rasta) bit ce to jedna lijepa dionica. Sve se vise novca slijeva na burzu tako da trenutacno neke dionice iz "druge lige" (fundamentalno podcijenjene) imaju velike mogucnosti rasta.
Nije na forumu
Abu ali upisano:
Nazalost trenutacno nemam previse vremena pratiti burzu i malo bolje proanalaizirati, ali nakon pada cijene sa 3000 na 1600 nisam mogao odoljeti a da je ne uzmem pogotovo ako se pogleda bilanca. Ako probije cep na 3000 po meni to ide gore (npr. VZAS, BIPB relativno slicne slituacije). HPB je usao na 1600 a Hypo prosjek cca 2000 (on je i rusio). I naravno, ako rezultati budu dobri za 2006 (ako se nastavi trend rasta) bit ce to jedna lijepa dionica. Sve se vise novca slijeva na burzu tako da trenutacno neke dionice iz "druge lige" (fundamentalno podcijenjene) imaju velike mogucnosti rasta.
Hvala na informacijama. Kad se pogledaju fundamenti, i sad je dobra za ulaz. Pitanje je samo kakvi će biti rezultati za 2006. ako budu dobri ima prostora za lijep rast.
Ima netko možda informaciju o poslovanju prošle godine?
Poslednje editovanje od oprezni (2007-03-13 10:36:37)
Nije na forumu
Extra rezultati,ali nisam uspeo danas uci zbog PC naloga.Ovo moze da ode ko zna dokle,kao kod VZAS,mozda je i ulaz na 5.000 OK.
Nije na forumu
kaka upisano:
Extra rezultati,ali nisam uspeo danas uci zbog PC naloga.Ovo moze da ode ko zna dokle,kao kod VZAS,mozda je i ulaz na 5.000 OK.
Rezultati!? Gde su rezultati?
Edit: Iskreno, ne mislim da je i po eventualnih +20% sutra loš ulaz, ali bez mene ovaj put....
Kod ovakvih firmi, ključna stvar je reagovati na vreme. Ja sam pokušao tek danas sa PC nalogom i ostao kratak. Videćemo gde će država da
stane....
Poslednje editovanje od Chaki (2007-03-13 22:53:39)
Nije na forumu
Usao danas, iako sam mislio da platim i vise.Preporucam.
Nije na forumu
kaka upisano:
Jel to o rezultatima informacija ili nagađanje? Ako je informacija, koliko je sigurna. Zanima me jel sam i ja unutra. ![]()
Nije na forumu
erichser upisano:
No Limit upisano:
EUROMOND bi trebala da bude firma iz HR ?Greška!!! Nije EUROMOND nego EUROPAMONT (ono MONT je od MONTENEGRO). To je firma čiji je vlasnik šiptar iz Crne Gore (inače tamo mu se firma zove Rokšped, i tamo se bavi poslovima sa naftom i prodajom VW vozila), koji je pokupovao puno zemlje (poljoprivrednih preduzeća) po Vojvodini. Znam još stvari o tome ali neću ovako javno pošto nije baš afirmativno. Koga interesuje još nešto o tome mogu ukratko da mu pustim na mail ako ga zanima.
Mislim da je kljucna stvar kod ove akcije da se otvori "makaza" izmedju prihoda i rashoda.Jedino niska profitna marza od 0,78 % je slaba ali ako je menadzment uspeo tokom godine pronalazenjem sinergija da smanji poslovne rashode onda se sigurno moze ocekivati visestruki rast dobitka.
S obzirom na to da su im poslovni prihodi kao i drugim kompanijama u tom sektoru (SJPT,VZAS itd.)ove godine porasli za oko 25 % ROE 2005 sa jedva 1,52 ima veliki potencijal da se popne na prosecnu bransnu marzu od 5 - 10 %.
Sto se tice P/B valuacije absolutno je potcenjena jer su bilansi preduzeca odlicni (naprimer im je kkv prosle godine porasla za 66% i to praceno rastom trajnog kapitala od 57%).Prosecna zaduzenost od 50% i jaka likvidnost dovelo je do toga da im se rashodi za kamate konstantno smanjuju sto bi dugorocno trebalo da rezultira u znacajno povecanje profitne marze.
P/E od 39 za 2005god. je smesan ako se uzme u obzir da ovo preduzece dinamicno povecava svoje prihode iz godine u godinu a uz to ima i prostor za visestruki rast profitne marze(x 5 minimum) i time dobitka.
Po meni je posle analize bilansi Agrocopa i Agrobacke ova prva kvalitetnija.
Zamolio bi erichsen-a da mi posalje na mejl.
Nije na forumu
Spekulant upisano:
Mislim da je kljucna stvar kod ove akcije da se otvori "makaza" izmedju prihoda i rashoda.Jedino niska profitna marza od 0,78 % je slaba ali ako je menadzment uspeo tokom godine pronalazenjem sinergija da smanji poslovne rashode onda se sigurno moze ocekivati visestruki rast dobitka.
S obzirom na to da su im poslovni prihodi kao i drugim kompanijama u tom sektoru (SJPT,VZAS itd.)ove godine porasli za oko 25 % ROE 2005 sa jedva 1,52 ima veliki potencijal da se popne na prosecnu bransnu marzu od 5 - 10 %.
Sto se tice P/B valuacije absolutno je potcenjena jer su bilansi preduzeca odlicni (naprimer im je kkv prosle godine porasla za 66% i to praceno rastom trajnog kapitala od 57%).Prosecna zaduzenost od 50% i jaka likvidnost dovelo je do toga da im se rashodi za kamate konstantno smanjuju sto bi dugorocno trebalo da rezultira u znacajno povecanje profitne marze.
P/E od 39 za 2005god. je smesan ako se uzme u obzir da ovo preduzece dinamicno povecava svoje prihode iz godine u godinu a uz to ima i prostor za visestruki rast profitne marze(x 5 minimum) i time dobitka.
Po meni je posle analize bilansi Agrocopa i Agrobacke ova prva kvalitetnija
Lepa analiza od strane Spekulanta,jos bih samo mozda dodao da je i crhov poprilicno indikativan sam za sebe,mada veceras nije osvezen...vec sam rekao da je po meni kljucno pitanje da li ce se pocistiti drzavni paket od oko 17.000 akcija,do sada se lepo trgovalo-danas na istorijskom max 3600 obim 3.643,najveci do sada,danas je dobrim delom nacet drzavni paket,tako da vrlo lako moze da se dogodi da ovo postane prava hit akcija...jos jednom-lep free float,gazda je placao 3756 din po akciji,fenomenalni prihodi od preko 20 miliona eura uz trenutni mcap 6.8 milona eura,preko 1000 akcionara,p/b 0.61,ima dosta rezona za kupovinu,videcemo,za sada se lepo trguje,berza je ipak najbolji sudija...
Jos nesto,da doprinesemo kvalitetu foruma i diskusije,smatram da bi korektno bilo da kaka uz svoju izjavu-"extra rezultati",navede i malo konkretnih brojki iz tog novog bilansa, jer onako zvuci kao pumpanje i navlacenje forumasa,hvala i pozdrav...
Nije na forumu
kaka upisano:
Pravo navlačenje.....
Nije na forumu
Shogun upisano:
kaka upisano:
Pravo navlačenje.....
Aha, i bicce dozhivotnog bana ukoliko se desi pad tipa ILKB, HYPO etc etc
Nije na forumu
BadMouth™ upisano:
Shogun upisano:
kaka upisano:
Pravo navlačenje.....
Aha, i bicce dozhivotnog bana ukoliko se desi pad tipa ILKB, HYPO etc etc
IKLB je bio navlacenje zato sto mnogi nisu znali pozadinu i igrali na srecu. IKL je davno propao kao firma....
AGRC bar radi i proizvodi. A verujem da i savetnici u HYPOu nisu veverice....
Nije na forumu
I ja sam od danas u njoj... Ako su pokazatelji takvi kakvi su (naravno pod pretpostavkom da su tačni i da tu ne postoji neka kvaka o kojoj se ne zna) onda bi trebalo da obećava. Problem je što kod nas (na plitkom tržištu) mnogi izvesni pokazatelji često nemaju adekvatan odgovor. Pitam se samo zašto do pre par dana (a od početka 2006.) nije bilo nikakvog trgovanja i onda bum odjednom. Izgleda da smo u fazonu one investitorske "Follow the smart money." Da li neko zna šta je to otkriveno od pre dve nedelje? @ nikolvad: I meni Hypo obećava. Oni su svuda mirodjija.
AIKB, MTBN, VZAS, ENHL, DNOS
Nije na forumu
nikolvad upisano:
BadMouth™ upisano:
Shogun upisano:
Pravo navlačenje.....Aha, i bicce dozhivotnog bana ukoliko se desi pad tipa ILKB, HYPO etc etc
IKLB je bio navlacenje zato sto mnogi nisu znali pozadinu i igrali na srecu. IKL je davno propao kao firma....
AGRC bar radi i proizvodi. A verujem da i savetnici u HYPOu nisu veverice....
Na ovaj HYPO sam mislio:
BM
Nije na forumu
@ BadMouth
Uuuuu, pa ti si znači pesimista za ovu akciju?!
Pozdrav.
Nije na forumu
Ljudi, smesno je uporedjivati propalu firmu tipa IKLB sa katastrofalnim bilansama koji ukazuju na sve blizi stecaj sa Agrocopom koji solidno posluje i ima potencijal.(medju najvecim proizvodjacima homelja ,semenske psenice i kukuruza.)
Prema internet prezentaciji ubraja se u najvece dobavljace u pivarskoj i pojoprivrednoj (SJPT) industriji a svi znamo da se upravo te dve privredne grane dinamicno razvijaju.
Nije na forumu
Danas ipak uspešno ukrcavanje ![]()
Nije na forumu
@ Chaki
Pošto sam se i ja ukrcao, jel ceniš da smo (malo) zakasnili ili je ok?
Poz.
Nije na forumu
@zava76
sve zavisi od prinosa koje očekuješ... Hartija je bila izuzetno podcenjena (i sad je), ali niko je nije ni pogledao dok veliki nisu počeli ulaziti (slična priča kao i vzas i fidl: letos na 350 i 650 nikom nisu trebale). Ja sam pre 2 dana izvisio sa tržišnim, juče sam odmarao, a danas sam prošao sa limitom na cca 4000. Sutra nije isključeno pojačavanje sa limitom.
Ono što očekujem je da još neko od velikih malo obrati pažnju na ovu hartiju i da je povuče gore...
Nije na forumu
Prvo da se počisti još "ovo malo države" na 3.600, a onda po zakonima ponude i tražnje. ![]()
Nije na forumu
HPB izašao u petak sa svojih skromnih 156 akcija!? Ovo mi stvarno deluje neverovatno ![]()
Nije na forumu
EPS 90,05
PE 39,98
PB 0,61
ROE 1,52
Ima ovde prostora za dalji rast.
Nije na forumu
@ Chaki
Hvala na opservaciji.
Kažeš izašao HPB... Ceniš da je bila navlaka velikih?
Nije na forumu
Danas opet zavidan obim. Agrokopovci i interesenti, ima li neko informaciju ko je kupovao i kakva je situacija sa velikima?
Nije na forumu
moj prvi post. tek sam skoro poceo da pratim ova zbivanja oko berze i akcija, tako da nemam nekog znanja i iskustva.
cuo sam da radnicima ne isplacuju plate, da li to ima bilo kakvog uticaja na buducnost akcije.
inace moja tetka je danas stavila svoje akcije agrocoopa na prodaju, ne znam da li ih je prodala. da li joj je to bilo pametno?
Nije na forumu
može agrc na kontinuirano?!?šta se čeka?
zna se kad dolaze bilansi?
pozdrav svima
Nije na forumu
Čoban upisano:
zappa upisano:
Koliko ja znam Agrocoop je kupio Banat seme - Zrenjanin, a Banat je kupio Hemovet.
Interesantna investicija. Banat Seme BNTS koje posluje u sklopu Agrocoopa (u vlasnistvu TOBACCa I EUROPAMONTa) je kupilo Hemovet krajem 2006 za 7,5milEURa sto daje cca 600mil RSD a cijela trenutna trz kapitalizacija Banat Semena je 176 mil RSD (?)
Drugi primjer: TOBACCO je dijelom kupio Mitrosrem iako je Agrocoop dao ponudu (?)
"Mitrosrem" prodat za 15,15 mil EUR (27.12.2006.)
Poljoprivredno preduzeće "Mitrosrem" iz Sremske Mitrovice prodato je konzorcijumu pravnih lica "Finam skin" iz Beočina i "DSD Tobacco" iz Beograda za 15,15 mil EUR. Ugovorom o prodaji 70% kapitala, koji je potpisan 25. decembra 2006, predviđen je i investicioni program u vrednosti od 10 mil EUR. Kupac je prihvatio, pored minimalnih, i određene dodatne obaveze socijalnog programa. Ponude za kupovinu "Mitrosrema" dostavili su i "Veterinarski zavod" iz Zemuna, "AGROCOOP" iz Novog Sada, "Fidelinka" iz Subotice, "MK Commerce" iz Novog Sada i "Delta" iz Beograda.
I konacno:
25.12.2006. potpisan ugovor o prodaji fabrike "Zmaj" vredan oko milion EURa.
Predstavnici Agencije za privatizaciju Srbije i ovlašćeni predstavnici Konzorcijuma pravnih lica "Zmaj" potpisali su ugovor o prodaji 98,64% registrovanog kapitala te fabrike za proizvodnju poljoprivrednih mašina."Zmaj" je prodat za nešto više od milion EUR, uz obavezu da investacioni program bude u iznosu od 6 mil EUR , kao i da se prihvate minimalne obaveze i određeni dodatni elementi socijalnog programa.Predstavnike Konzorcijuma pravnih lica "Zmaj" čine - "Arcy&Platt", "Finpro", "LLC", "Delaware" SAD, "AGROCOOP" Novi Sad i "Figra".
Sve u svemu - vrlo agresivna kupovina krajem 2006. Odakle kapital? Koliko uopce moze vrijediti AGRC? Ako ista od ovog konzorcija bude poslovalo pozitivno - moze li AGRC do cca 15000RSD ? Kako onda nema jaceg ulaza stranih fondova?
Tisucu zasto - Tisucu "neznamhebemumaj..."
Poslednje editovanje od sickboy (2007-03-18 04:59:42)
Nije na forumu
zava76 upisano:
Danas opet zavidan obim. Agrokopovci i interesenti, ima li neko informaciju ko je kupovao i kakva je situacija sa velikima?
Udjoh i ja u petak. Dva puta sam do sada ucestvovao u "cerupanju" drzavnog paketa (FIDL i VZAS) i oba puta odlicno prosao, pa se nadam da ce i sada biti slicno. A i ekipa koja ulazi je slicna kao u prethodna dva slucaja (Citadel, EGP, Panamera).
@Mladja
Mladjo, jesi li se i ti ukrcao, ako nije tajna?
Nije na forumu
Kale upisano:
@Mladja
Mladjo, jesi li se i ti ukrcao, ako nije tajna?
Naravno da nije tajna. Jesam. Možda se i pojačam dok čerupamo gusku. Ima vremena još nekoliko dana.
Učim se od ovih mladjih. Fin mladi svet, mladji pomažu Mladji.
I trpe me. ![]()
Nije na forumu
još jednom; kada može bilo koja firma na kontinuirano? ima neko pravilo?
Nije na forumu
@ sickboy
Banat Seme (koje je u sklopu Agrocoopa) kupuje Hemovet krajem 2006 za 7,5 mil EURa.
Sve te neverovatne kombinacije stvarno zbunjuju ako se na to doda sledeća činjenica: 151099 akcija x 3600 daje tržišnu vrednost Agrocoopa od 6,715,000 EUR (po kursu 81).
Kakav ti je feeling? Kada kažeš: "Ako ista od ovog konzorcija bude poslovalo pozitivno" misliš li da AGRC može da se zaglavi u tu priču sa Zmajem ili...??
@ coach80
U principu je to procena rukovodstva Berze, koliko ja znam, ali na osnovu nekih kriterijuma naravno.
Nije na forumu
Mladja upisano:
Naravno da nije tajna. Jesam. Možda se i pojačam dok čerupamo gusku. Ima vremena još nekoliko dana.
Učim se od ovih mladjih. Fin mladi svet, mladji pomažu Mladji.I trpe me.
Hvala. Cenim tvoje postove i misljenje, dobro je kad si i ti u igri ovde.
Nije na forumu
@zava76
feeling mi je odlican i zato sam unutra a da sam imao vise para bio bi jos vise. "Ako ista bude poslovalo pozitivno"... strah me je da se u bilanci 2006 nece vidjeti neko znacajnije poboljsanje. Gotovo sigurno je da se dio onog investiranog kapitala iz mog prethodnog posta odlio iz dobiti Agrocoopa.
Ali kako ja ne kupujem akcije zbog kratkorocne dobiti ostat cu unutra dugo jer vidim AGRC u buducnosti kao najjaceg servisera poljoprivrede u Srbiji a mozda i na Balkanu. Trenutno imaju najsiru mrezu prodavaonica u Srbiji + poslovnice u Banja Luci i Makedoniji. Koliko se moze vidjeti na netu, ukupna povrsina uzgajanja sjemenske robe daleko premasuje njihovog glavnog konkurenta - Agroseme SM (neka me netko ispravi ako sam u krivu za glavnog konkurenta). Sa svim firmama koje su ukljucene :
Agrolab
Zmaj
Hemovet
Banat Seme
Stanisic
Agroseme Panonija
program njihove ponude u poslovnicama i prodavaonicama bi trebao sadrzavati gotovo sve sto treba jednom poljoprivredniku. Ne samo semensku robu. A poljoprivreda je hoces-neces jedan od stupova srpske ekonomije.
By the way, 2005 je za kupovinu Agrocoopa bio je zainteresiran i notorni Miško.
Poslednje editovanje od sickboy (2007-03-19 00:38:13)
Nije na forumu
Агрокоп има и:
25% Елнос Агровојводина
69% Шећеране Ковин
плус ситно акција у ДДОР, Војвођанској банци, Металс банци, Агробанци..
ако је веровати црхов-у.
Nije na forumu
Više bih voleo da se bave svojim poslom, lakše bi se dala proceniti njihova vrednost i potencijal.
Da li su njihove akvizicije realne ili po sistemu kupovina, hipoteka, kupovina, hipoteka...?
Uspeo sam da saznam sledeće:
- definitivno je tačno da dva meseca nisu dali plate?!
- najveći su kupac semenske robe od Instituta za ratarstvo NS (oko 15% uprosečeno za sve kulture);
- u jednom trenutku su im dugovali 400-500mil. dinara koje su isplatili; ne znam da li pre ili posle nove godine;
- drugi akcionar je Europamont d.o.o. - najveći akcionar IKLB-a.
Ne širim defetizam, i sam sam unutra, ali priznajem da mi mnoge stvari nisu normalne i nemam predstavu da li da bežim ili ostajem na duži rok.
Nije na forumu
POILO upisano:
Ako joj hitno ne trebaju pare,bolje da saceka,bice ovde jos pozitivnih desavanja.Firma je dobra i stabilna.Vreme ce pokazati.
... pogotovo kada radnicima ne isplaćuje zarade! ![]()
Nije na forumu
Kad gledam izvješće ovako letimično ne čini mi se kao firma sa problemima. Imaju dosta veće zalihe u odnosu na 2004-tu, ali isto tako su to pokrili zaduživanjem, obrtna imovina veća od ukupnog zaduženja...
Nije na forumu
@sickboy
Hvala sickboy. Ni moj investicioni horizont nije na par nedelja ili meseci pa sam zato ušao.
Uz sve to što si nabrojao rade i metle za koje sam pre par meseci čitao da treba da postanu zaštićeni brend Srbije. Ne znam dokle se sa tim stiglo, ali čitao sam da ne mogu da izvezu kolike su porudžbine. Nisam baš siguran je li tekst bio baš o AGRC ili nekoj drugoj firmi, ali metle su definitivno izvozni hit.
Nije na forumu
manji su fiksni troškovi ako ne isplaćuju plaće,tako za akcionare nije to loše.
mada me čudi
Nije na forumu
Likvidnost im je odlicna prema podacima iz prosle godine tako da im definitivno nije bilo potrebno da kasne sa isplatama.
Verujem da se tu radi pre svegu o friziranju bilansi za 2006 tako sto bi oduzimanjem dveju mesecnih plata smanjili troskove od zarada radi izkazanja vece dobiti.
Danas obim opao sa 18 000 000 na 9 000 000 ,ponuda veca traznja manja.
Smatram da taj zastoj na drzavnom paketu treba iskoristiti za pojacanje.
Poslednje editovanje od Spekulant (2007-03-19 18:33:28)
Nije na forumu
ima još nekih 7000?!?ponuda nije veča jel tako.. i ja sam ušao na 3600..sačekajmo još par dana pa vidimo..
Nije na forumu